De BioLite KettleCharge geeft je schoon water & stroom voor je telefoon

BioLite KettleCharge
Omdat je tijdens het survivalen best een beetje schoon drinkwater en verse juice voor je telefoon of andere gadgets kunt gebruiken.

Het Amerikaanse BioLite heeft in de afgelopen jaren al een aantal handige gadgets op de markt gezet waarmee je warmte kunt omzetten naar stroom voor je gadgets. Zoals een grille en een klein oventje. Met de KettleCharge voorzien ze in een grotere behoefte, namelijk schoon drinkwater.

Warmte die vrijkomt bij het koken van water – maximaal 750 ml per keer – wordt door de KettleCharge via een thermo-elektrische generator omgezet in stroom. Energie die je direct kunt gebruiken om een apparaat met USB-aansluiting met 10 Watt op te laden. Als er geen apparaten worden aangesloten, wordt de stroom opgeslagen in een 1250mAh accu. Om je gadgets op een later tijdstip van (nood)stroom te kunnen voorzien.

De KettleCharge wordt geleverd met een metalen USB-verlengsnoer, om te voorkomen dat je kunststof kabels smelten als ze te dicht in de buurt van een warmtebron komen. Hij is te bestellen voor $149.95

[lg_folder folder=”BioLite/KettleCharge/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *