De blauwe vinkjes blijven na iPhone 6 update van WhatsApp

Auteur: , 3 Reacties
WhatsApp Messenger

Gisterenavond was daar eindelijk de langverwachte update van WhatsApp voor iOS. Voor velen toch nog een teleurstelling.

De makers van WhatsApp hebben zichzelf behoorlijk de tijd gegund om hun messenger compatibel te maken met de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus. Gisteravond was daar dan eindelijk een update die het scherm op de juiste manier benut en ervoor zorgt dat alles er niet meer zo opgeblazen uit ziet.

Blauwe vinkjes blijven vooralsnog

Veel mensen hebben echter vooral uitgekeken naar de update vanwege de aangekondigde optie om de “spraakmakende” blauwe vinkjes uit te zetten. Helaas kan de leesbevestiging die met de blauwe vinkjes wordt aangeduid vooralsnog niet uitgezet worden. De vraag die zich opdringt: Hoe moeilijk kan het zijn? Ondertussen wacht menigeen (on)geduldig op de volgende update.3 reacties

Zit helemaal niet op die update te wachten, vind het heerlijk die blauwe vinkjes. Als je iets te melden hebt kan je in ieder geval zien dat ze op de hoogte zijn. Gelijk reageren hoeft niet, alleen als je iets te verbergen hebt voor het vrouwke kan het lastig zijn.
@frank_thepass:
Mee eens! Als mensen niks te verbergen hebben is het alleen maar prettiger!
Blokkeer dan desnoods iemand als je er niks mee te maken wilt hebben..
bij facebook, viber en zoveel andere messengers kan je het reeds zien of het gelezen is of niet dus het is maar meer dan normaal dat het met Whatsapp ook moet. Dan kan dat achterlijk gedrag van: “ik heb het niet ontvangen” of “ik heb het nog niet gelezen” achterwege gelaten worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).