De Bluesmart koffer zit vol met technische snufjes

Auteur: , Geen reacties
Bluesmart-koffer

Deze onschuldig-uitziende koffer loopt over van de handige gadgets en functies om reizen gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Bluesmart presenteert met hun nieuwe Indiegogocampagne naar eigen zeggen “’s werelds eerste connected bagage”. Door deze slicke koffer te verbinden met je smartphone, activeer je tal van handige functies. Zo kun je het digitale slot op afstanden besturen, dat automatisch vergrendelt als je te ver van je bagage vandaan loopt.

Weegschaal, batterij, locaties
Door de hendel uit de koffer te trekken berekent een weegschaal automatisch het gewicht van je bagage, dat je vervolgens op je telefoon af kunt lezen. De wieltjes houden de afstand die je aflegt bij en via een kaartje kun je altijd zien waar de koffer zich bevindt.

Ook aan de smartphones met een zwakke accu is gedacht. Dankzij de ingebouwde batterij kun je tot zes keer je telefoon opladen. Voor mensen die regelmatig vliegen is er een speciaal vak gemaakt voor al je elektronische apparaten, zodat je die bij de controle gemakkelijk in en uit je koffer haalt.

Wearables
De speciale app voor de Bluesmart werkt zowel voor iOS als op Android. In de toekomst zal er ook een speciale wearable-versie verschijnen, zodat je jouw koffer kunt besturen met je smartwatch.

Als de Bluesmart haar crowdfunding doel haalt zal hij voor 235 dollar te koop zijn, maar ‘super early adopters’ kunnen er al eentje voor 195 bestellen. Ben je daar net te laat voor, dan is er altijd nog de early adopter versie van 215 dollar. Op dit moment heeft de Bluesmart al bijna 20 duizend dollar opgehaald van het totale doel van $50.000 met nog 36 dagen te gaan.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).