De coolste (en nu nog geheime) case voor je Nintendo Switch

Auteur: , Geen reacties
Hier, de coolste case voor je Nintendo Switch

En eigenlijk mag je het nog niet zien.

Een Nintendo Switch net even wat specialer maken kan door accessoires aan te schaffen. Bijvoorbeeld een case om het apparaat in te bewaren. Deze nieuwe case gemaakt door PowerA zit er in elk geval zeer tof uit.

De case is nu nog niet verkrijgbaar, maar verscheen te vroeg op het internet. De case dook namelijk op in webwinkel Amazon. Inmiddels is het product offline gehaald, maar info over deze nieuwe case is al gelekt. Naast de gelekte foto’s is duidelijk dat dit een Overwatch case gaat worden voor de Nintendo Switch. Het product zou officieel gelicenseerd zijn door zowel Blizzard Entertainment als Nintendo.

Op het Twitter-account Wario64 zijn nog enkele foto’s te zien van de nu nog geheime case. Wat het product moet gaan kosten en wanneer PowerA de case op de markt gaat brengen is op dit moment nog niet bekend.

Het is zeker niet de eerste Switch-case van PowerA. Het bedrijf kwam eerder met cases van Zelda en Super Mario voor de handheld van Nintendo.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-paginaEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).