De duurste Apple producten van dit moment

Auteur: , 2 Reacties
Trek je portemonnee maar vast open

Trek je portemonnee maar open.

Apple staat erom bekend dure producten te presenteren, die vaak alleen betaalbaar zijn voor rijke mensen. Van smartphones naar tablets en van computers naar telefoonhoesjes; als er een Apple logo op staat kun je er van uit gaan dat je de hoofdprijs betaalt. Daarom zetten we de zeven duurste Apple producten voor je op een rijtje.

8. iPhone 7 Plus met 256 GB – €1129,00
De iPhone 7 is de laatste nieuwe smartphone van Apple. Je betaalt er flink voor, maar is ’t waard? Volgens veel gebruikers brokkelt er namelijk verf af of er is een probleem met de camera. Toch krijg je voor dit geld wel enorm veel opslag en kun je, mits je camera niet kapot is, de mooiste beelden schieten met een 12 megapixel camera.

7. 12,9 inch iPad Pro met 256 GB en WiFi – € 1.129,00
Deze iPad is enorm groot maar weegt nog geen kilogram. Je zou het kunnen zien als een vervanging voor je laptop als je die helemaal zat bent. De iPad Pro beschikt over een 8 megapixel camera met autofocus. Er zit een flitser op, dus eigenlijk heb je je mobiel ook niet meer nodig. Daarnaast kun je er prima video’s van 1080p mee opnemen en zit er een selfie camera op. Een stylus bij deze tablet is wel handig, aangezien hij zo groot is.

6. Apple Watch Edition – €1.519,00
Het ligt er maar net aan hoeveel geld je wil uitgeven aan een smartwatch. In dit geval heeft het logo een kast van wit keramiek en een wit sportbandje. Verder is er saffierkristal in verwerkt. Toegegeven, het is niet dezelfde smartwatch als Beyoncé droeg maar je komt er toch wel mee in de buurt.

5. 12 inch MacBook – €1.979,00
Voor dit geld beschik je over een zeer lichte laptop met 1,3-GHz dual-core Intel Core m7 en een Turbo Boost tot 3,1 GHz. Het is een ideale laptop als je vaak onderweg bent en deze tijd nuttig wil besteden op het internet. Volgens de specificaties kun je tot wel 10 uur internetten met de MacBook. Helaas beschikt deze laptop maar over een USB-C poort waarmee een heleboel dingen tegelijk kunt doen zoals opladen, USB-sticks erin doen en zelfs HDMI kabels.

4. Mac mini met 16 GB geheugen – €2.478,00
De slogan voor deze computer is ‘mini en toch maxi’ en dat klopt. Voor de prijs krijg je een klein computertje waar je zelf nog een scherm, muis en toetsenbord bij moet vinden. Gelukkig is de Mac mini uitgerust met een i7 Intel Core processor van 3,0-GHz dual-Core met Turbo Boost tot 3,5 GHz. Daarnaast beschik ook je over 1 TB flashopslag. Ideaal voor mensen die overstappen van Windows naar Apple.

3. 27 inch iMac met Retina 5K display – € 4.818,00
Waarom is deze iMac zo duur? Omdat de desktop beschikt over een 4,0-GHz quad-core Intel Core i7 processor met Turbo Boost tot 4,2 GHz. Daarnaast is er 32 GB geheugen beschikbaar en 1 TB aan flashopslag. Daarnaast beschikt deze iMac over een AMD Radeon R9 M395X graphics kaart met 4 GB videogeheugen. Voor deze prijs krijg je ook een Magic Mouse 2 en een Magic Trackpad 2. Door het scherm heb je bovendien kristalhelder beeld en kun je video’s en foto’s bekijken in goede kwaliteit.

2. 15 inch Macbook Pro – €4.999,00
Ja, dat lees je goed. Voor een 15 inch Macbook Pro met 2,9‑GHz quad‑core Intel Core i7‑processor, Turbo Boost tot 3,8 GHz, opslagcapaciteit van 2 TB en een grafische Radeon Pro 460 processor met 4 GB geheugen betaal je €4.999,00. Je kunt het nog duurder maken door er Final Cut Pro X of Logic Pro X bij te kopen. Mocht je dus een hoop geld over hebben, dan kun je deze laptop kopen. Je kunt er in ieder geval lang mee doen.

1. Mac Pro – € 11.868,00
Voor 4649 heb je een zeer minimalistische computer, die ook zonder toetsenbord, muis of beeldscherm komt. Bij het instapmodel krijg je een 3,5-GHz 6-core met 12 MB L3-cache processor, 16 GB aan geheugen, 256 GB flash opslag en Twee AMD FirePro D500 GPU’s met elk 3 GB GDDR5 VRAM. Je kan ‘em echter enorm aankleden, denk aan een 12-core processor (+€3.600), 64 GB intern geheugen (+€1.600), 1TB Flashopslag (+€760) en dubbele AMD GPU met elk 6 GB VRAM (+720). Dan zit je al op €11.129 voordat items als de Magic Mouse, Trackpad, keyboard en softwarepakketten hebt. Uiteindelijk kom je uit op €11.868, maar dan zit er nog altijd geen beeldscherm bij!

Meer? Check ook de 21 best betaalde banen bij Apple!2 reacties

Even een persoonlijke note..

Als ik thuis kom, dan wil ik gewoon dat alles werkt. Sinds 2006 overgestapt naar Apple producten en ik ben gewoon nog steeds overtuigd in de integratie, kwaliteit, gebruiksgemak en performance van deze producten.

Vooral de periode dat ik een product gebruik is lang te noemen. Van de week toch maar een iPad 2 uit 2011 vervangen met een iPad mini 2.. maar toch doe ik de iPad 2 niet weg.. werkt nog prima voor mail, minecraft etcetra.

Ik ben gewoon tevreden Apple gebruiker en dat daar een iets hogere prijs tegenover gezet is.. mwoah kan mij er nu nog wel in vinden.
@falcon: Inderdaad, ik ook

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).