De E3 presentatie van Sony in vogelvlucht

De E3 presentatie van Sony in vogelvlucht
Afgelopen nacht vond de persconferentie van Sony plaats. Er werd veel nieuws naar buiten gebracht, een overzicht.

De Japanse techgigant toonde onder andere Uncharted: The Lost Legacy, God of War, Spider-Man, Horizon Zero Dawn, Call of Duty: WW2, Detroit, Days Gone, Gran Turismo Sport en Skyrim in VR. Dit alles verpakt in een persconferentie van ongeveer anderhalf uur. Check hieronder info over de genoemde games, inclusief alle trailers!

Gran Turismo Sport
Sony heeft nieuwe trailers vrijgegeven van de aanstaande racegame. Over GT Sport is al veel gezegd en geschreven. Alle info over de racegame check je HIER. Het belangrijkste nieuws tijdens de E3 is dat Sony heeft bekendgemaakt dat GT Sport dit najaar zal worden uitgebracht. Een releasedatum werd niet genoemd.

[gv data=”xdp2REwFQmY”][/gv]
[gv data=”FRnAHldLEAA”][/gv]

Uncharted: The Lost Legacy
Sony en Naughty Dog kunnen de serie maar niet loslaten en dus komt er nog een deel van Uncharted aan. In dit deel hebben twee vrouwen de hoofdrol, Chloe Frazer en Nadine Ross. Het nieuwe Uncharted-avontuur komt op 23 augustus exclusief naar PlayStation. De trailer check je hieronder.

[gv data=”i8qzBkHjk_0″][/gv]

Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds
Dit zal een betaalde uitbreiding worden voor de game Horizon: Zero Dawn. De DLC werd aangekondigd met een trailer en een releaseperiode. The Frozen Wilds komt dit najaar naar de game, een specifieke datum werd wederom niet genoemd.

[gv data=”J5xsS1WZA54″][/gv]

Days Gone
Een nieuwe zombie-knaller van Sony. Days Gone brengt het gevoel van The Last Of Us, maar dan in het groot. Het spel kent namelijk een open en vrije wereld. Een ruim zeven minuut durende trailer werd gedeeld door Sony in de vorm van een demo. De game ziet er spectaculair mooi uit. Het spel komt eind december uit.

[gv data=”6uED22JERB8″][/gv]

Shadow of the Colossus
Naast gloednieuwe games kondigde Sony ook een remake aan. Shadow of the Colossus zal worden opgepoetst voor de PlayStation 4 en komt volgend jaar exclusief naar de console.

[gv data=”pdZQ98mWeto”][/gv]

Call of Duty: WW2
Op de E3 onthulde Sony de multiplayer van CoD: WW2. De trailer check je hieronder. De game komt in november naar de PC, Xbox One en PlayStation 4.

[gv data=”42GiPMtJ-1I”][/gv]

Monster Hunter: World
Deze game komt in 2018 uit. Je moet jagen op prehistorische beesten in een typische Monster Hunter setting.

[gv data=”n8GuKIO3WA0″][/gv]

Marvel vs. Capcom Infinite
Niet alleen in films en series, maar ook in het game universum komt Marvel voor. Dit anime verhaal kreeg een story trailer en die is hieronder te zien. Het spel is er vanaf 19 september

[gv data=”8seeZsWZ1CI”][/gv]

God of War
Dit jaar brengt de E3 prachtige titels. Niet alleen van Sony, maar ook andere uitgevers en gamestudio’s laten mooie dingen zien. Sony komt met een gloednieuwe God of War. Het spel komt in 2018 exclusief naar de PlayStation 4.

[gv data=”dGSjKminmGM”][/gv]

Skyrim VR
De epische RPG-game komt in Virtual Reality. Vanaf november is de game in VR te spelen.

[gv data=”q8Ggl421myE”][/gv]

Detroit: Become Human
Deze game speel je als een film. Je moet keuzes maken en dit heeft gevolgen voor het verhaal. Zo kun je de game meerdere malen spelen met telkens een ander uitgangspunt. Een releaedate voor Detroit: Become Human is nog niet bekend.

[gv data=”9qQFo6M71b0″][/gv]

Destiny 2
Sony toonde tijdens haar presentatie nieuwe beelden van Destiny 2. De game komt op 6 september uit.

[gv data=”u8Xk3A89IxA”][/gv]

Spider-Man
Last but not least, Spider-Man. Deze nieuwe Marvel-game schept hoge verwachtingen. Sony deelde een gameplay trailer van bijna 10 minuten. Je ziet de trailer hieronder.

[gv data=”K4zm30yeHHE”][/gv]

3 reacties

 1. Hoe lang blijven ze Skyrim nog uitmelken zeg.
  Begrijp me niet verkeerd, het is een geweldige game die ik nog steeds speel maar kom op zeg. De game is dit jaar 6 jaar oud!
  Even ter vergelijking. In hetzelfde jaar van Skyrim kwamen titels uit als:
  -CoD Modern Warfare 3
  -Dark Souls
  -The Witcher 2
  -Star Wars The Old Republic

  Tijd voor iets nieuws Bethesda…

  • @rainwormnl: Tja, zolang mensen het nog kopen …
   Ze komen binnenkort met de 5 jaar oude Skyrim uit op de Switch, en dan niet eens de HD versie.

   Nintendo gamers zijn trouwe kopers en kopen alles wat uitkomt want op de Switch is er nauwelijks fatsoenlijke content dus ook deze game zal verkopen.

   • @turbobrick: Ja ik snap het wel van Bethesda. Als je geld kunt verdienen aan een product waar je niks voor hoeft te doen zou ik het ook zo doen. Ik wacht al te lang op een nieuwe Elder Scrolls. En dan niet eentje die MMORPG is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *