De eerste info over Netflix Stranger Things 3

De eerste info over Netflix Stranger Things 3
Natuurlijk komt er na een tweede seizoen Stranger Things een derde seizoen.

Sommige Netflix Originals weten je te grijpen. Denk aan het ongekend populaire Orange is the new Black, maar ook Stranger Things. Inmiddels hebben we twee seizoenen achter de rug zitten en kijken fans halsreikend uit naar het derde seizoen.

Via Entertainment Weekly is voor ongeduldige fans slecht nieuws naar buiten gekomen. Het derde seizoen zou vertraagd zijn. Het duurt nog zeker een jaar voordat Stranger Things 3 op Netflix zal verschijnen. Tussen het eerste en tweede seizoen zat slechts een jaar. Nu zal het gat tussen het tweede en het derde seizoen zeker 18 maanden bedragen.

Er zijn diverse redenen waarom het langer gaat duren. De regie en de productie willen met seizoen drie beter uitpakken dan ooit tevoren. Onder meer door meer gebruik van special effects. Geduld is een schone zaak. Bovendien is er genoeg andere content te kijken op Netflix. Alleen voor dit jaar heeft de Amerikaanse streamingdienst 700 (!) Netflix Originals geproduceerd.

In het derde seizoen krijgen we voor het eerst Hawkins in de zomer te zien. Door een ander seizoen te kiezen, krijgen we ook een andere sfeer voor de kiezen. De school komt veel minder in beeld en nu draait het juist om de zomervakantie. Uiteraard zal deze vakantie echter anders verlopen dan gepland..

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *