De evolutie van Apple’s iOS 7 in beeld

De evolutie van iOS 7
Na de uitrol van besturingssysteem iOS 7 voor de iPhone, iPod en iPad heeft Apple niet stilgezeten op designgebied. Sterker nog, bij iedere update worden elementen subtiel aangepast. Check die verschillen.

Op Twitter heeft designer @Sentry_NC een foto geplaatst waarin elementen van iOS 7 in drie verschillende versies worden vergeleken. Helemaal links is de bètaversie afgebeeld, in het midden wordt iOS 7 getoond zoals het in september op de markt kwam en rechts staat de volgende versie klaar: iOS 7.1, dat zich momenteel nog in de bètaversie bevindt.

De evolutie van iOS 7

Wat meteen opvalt is het langzaam uitfaseren van de rechthoekige knoppen en sliders. Die zijn in de bètaversie van iOS 7.1 weer rond gemaakt. De kans lijkt daarmee groot dat de final release dit ook krijgt.

Kruipt iOS 7 weer langzaam terug richting iOS 6?

Nog geen reacties

  1. De iPad heeft nu ios7. Ik sta nog niet te juichen. Grootste minpunten zijn de limiet van 9 apps in een folder. Er kunnen er wel meer in, maar nu geeft hij dat opeens in pagina’s weer van 9 max. Super irritant en onnodig. Er is zat ruimte in beeld. 😐

    En het control center is op zich oké, maar waar ik eerst bij de brightness kon komen door 2x op de button te klikken moet ik nu van onder het scherm naar boven swipen. En hij zit in een mooie dikke folio, dus dat gaat bijna niet. Ik wil het control center in kunnen stellen op 2x die button.. 😐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *