De ExoDrive-case geeft je smartphone extra geheugen

ExoDrive
Een paar extra gigabyte (via Micro-SD) toevoegen aan het geheugen van je smartphone is nooit verkeerd, dus is deze ExoDrive er eentje om in de gaten te houden.

Een tijdje terug bespraken we al een soortgelijk hulpmiddel om het geheugen van je iPhone uit te breiden met een Micro-SD-kaartje, maar deze bungelde nogal ongemakkelijk onder je toestel, en was voor velen waarschijnlijk te groot om dagelijks mee te nemen.

Netjes weggewerkt
De ExoDrive pakt het wat dat betreft een stuk stijlvoller aan, door de volledige drive netjes weg te werken in een case. Deze hoesjes accepteren normale Micro-SD’s, zodat het een goedkope manier is om je telefoon wat extra opslagruimte te geven. Apps en dergelijken kunnen gewoon afgelezen worden van de kaart, en de ExoDrive vraagt bijna geen energie van je batterij.

ExoDrive-Ondersteunde-Toestellen

Als je wilt zien of jouw toestel ook ondersteund wordt (zoals die in het plaatje hierboven), kun je een kijkje nemen op de website of Kickstarterpagina van de ExoDrive. Op dit moment wordt er namelijk nog druk geld ingezameld via een crowdfundingcampagne om de productiekosten te vergoeden.

18 euro
De Kickstarter is nog maar net van start gegaan, en op het moment van schrijven kun je voor 25 Australische dollars (zo’n 18 euro) al een exemplaar bestellen dat in maar 2015 geleverd kan worden. Mocht er 100.000 dollar opgehaald worden, dan zullen er ook speciale ExoDrive-iPhone cases gemaakt worden. Is dit niet het geval, dan verschijnen ze kort nadat de Kickstarter volbracht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *