De gelekte foto’s van de iPhone 6 missen één groot detail

De gelekte foto's van de iPhone 6 missen één groot detail
Er zijn meer details bekend geworden over het uiterlijk van de telefoon.

We hebben al aardig wat mock-ups en conceptmodellen gezien. Hierin zagen we steeds een tweetal lijnen aan de onder- en bovenzijde van het toestel. Die zullen volgens de Japanse krant Nikkei niet op het uiteindelijke toestel zichtbaar zijn, zo ontdekte Gforgames. Volgens de krant zijn de witte strepen een hulpmiddel voor de fabrikanten zodat zij weten waar het glas komt te zitten in de aluminium behuizing.

In het artikel is ook te lezen dat Apple met een nieuw effect voor het logo zal komen. Zo zagen we dat bij de iPhone 5S het logo was ingegraveerd. Bij de nieuwe iPhone 6 zal het logo daadwerkelijk uit het metaal ‘gesneden’ worden. Wat er dan voor in de plaats komt is niet bekend, maar misschien zal het logo kunnen oplichten zoals we ook bij MacBooks zien.

De nieuwe iPhone zal in september door Apple worden aangekondigd. Er zullen waarschijnlijk twee modellen worden gepresenteerd, één met een 4,7 inch display en één met een 5,5 inch display. Het scherm zal gemaakt worden van saffierglas, door een fabriek van GT Advanced Technologies in Arizona. Apple heeft hiervoor zelfs meerdere machines aangeschaft om ervoor te zorgen dat er genoeg saffierglas voorradig is. De iPhone 6 zal een nieuwe 64-bit A8 processor krijgen die door Apple zelf is ontwikkeld en door TSMC zal worden gebouwd.

[gv data=”4DqE3CcfqkQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *