De Gigabyte Aorus game-laptop is ontzettend dun

De Gigabyte Aorus game-laptop is ontzettend dun
We kopen steeds minder laptops ten faveure van tablets en andere touchscreen-ongein. Er is echter een segment dat het wél goed blijft doen: gaming laptops. Op de CES in Vegas toont Gigabyte een nieuw exemplaar dat de harten van mobiele gamers moet veroveren.

17,3-inch & Intel Core i7

De Gigabyte Aorus heeft een schermdiagonaal van 17,3-inch en komt met een full HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Wat opvalt is zijn geringe dikte: slechts 22,9 millimeter. Eet dat, Razer Blade Pro. Hij moet alleen de MSI GS70 boven zich dulden, want die is met 22 millimeter nog een fractie dunner. Hoe dan ook: Gigabyte zet hier een zeer slanke laptop neer met een fraaie look. Zeker gezien de specs, want in de uit aluminium opgetrokken Aorus ligt een Intel Core i7-4700HQ CPU van de vierde generatie met maximaal 32 GB aan werkgeheugen, bij een kloksnelheid van 2.4GHz tot 3.4GHz. De laptop weegt 2,9 kg.

De Gigabyte Aorus game-laptop is ontzettend dun

1 terrabyte

De videoprestaties worden verzorgd door twee kaarten van Nvidia. Om precies te zijn: de NVIDIA GTX 765M chip in een SLI configuratie. De opslagruimte wordt verzorgd door een 128GB/256GB ssd unit, aangevuld met een 2,5 inch HDD met 1 TB opslagruimte. Genoeg voor een niet misselijke collectie Steam-spellen, dunkt ons.

Naast de gebruikelijke attributen als WiFi, Bluetooth, een brute LAN chip en een 1,3 megapixel webcam is de Gigabyte Aorus uitgerust met een 2-watt speaker en een subwoofer.

De Gigabyte Aorus game-laptop is ontzettend dun

Prijzen voor dit alles beginnen bij $2.099 (€1550) en lopen op tot $2.799 (€2060). Het besturingssysteem is naar keuze óf Windows 7 óf Windows 8. Vanaf maart leveren ze ‘m uit.

[lg_folder folder=”Gigabyte/Aorus_X7/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *