Dit waren de hardst stijgende cryptomunten van 2017

Auteur: , Geen reacties
Ripple

Heb je in één van deze munten in 2017 geïnvesteerd, dan heb je nu een lekker rendement.

In 2017 brak de blockchain door bij de mainstream media. Opeens had zelfs je moeder het over cryptocurrency en Bitcoin. Het was dan ook een interessant jaar met veel bijzondere financiële gebeurtenissen. Er zijn in 2017 ongetwijfeld de nodige nieuwe miljonairs ontstaan door alle gekte met de digitale valuta.

De Bitcoin werd misschien wel het vaakst genoemd in het nieuws. Niet geheel onterecht, want de digitale munt steeg in 12 maanden erg hard. Bitcoin is echter niet de grote winnaar van 2017. Not even close, als je kijkt naar de andere stijgers van het afgelopen jaar. Stipt op één staat Ripple (XRP). De digitale munt steeg maar liefst 36.0000 procent in waarde! Gevolgd door NEM (XEM) met 29.842 procent stijging en Ardor (ARDR) met 16.809 procent. Wat dat betreft is Bitcoin (BTC) met een stijging van 1.318 procent een ‘kleine’ speler in vergelijking met de top drie. Zelfs Ethereum (ETH) eindigt hoger, met een stijging van 9.162 procent.

2018 wordt door velen dan ook gezien als het jaar van de alternatieve coins. De trage en dure transacties van Bitcoin maken de digitale munt steeds minder aantrekkelijk in vergelijking met nieuwere altcoins. Welke munt je nu moet inslaan om het einde van het jaar lekker te kunnen cashen? Tja, dat is altijd speculatie. (via Quartz)

Top bitcoin altcoin rankingEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).