De Hemingwrite helpt je geconcentreerd te werken

Auteur: , Geen reacties
Hemingwrite

Een computer is een uitstekende plek om te werken, maar net zo'n geweldig middel om jezelf te laten afleiden. De Hemingwrite is gemaakt om op te typen, zonder te lonken met andere programma's of geluidjes.

De Hemingwrite is kort gezegd een typemachine voor de 21ste eeuw. Ja, je kunt er alleen tekst mee verwerken, maar dat is ook de charme ervan. Op het kleine schermpje (geen papier!) kun je de tijd aflezen, de datum en de woorden die je ingetikt hebt. Meer niet. De interne opslag ervan synchroniseert automatisch met Google Docs en Evernote, zodat jouw schrijfsels automatisch online opgeslagen worden.

Prototype
Het gaat hier nog om een prototype (zoals je hieronder kunt zien), maar de specificaties zijn veelbelovend. Zo gaan ze uit van een batterijduur van meer dan zes weken, een opslagcapaciteit van meer dan één miljoen pagina’s en een fijne type-ervaring dankzij speciale mechanische toetsen die je vingers van de juiste feedback voorzien. Ook is het scherm ’s nachts te verlichten, terwijl je ook in het daglicht geen problemen hebt om je tekst goed te kunnen zien.

Hemingwrite-Prototype

En dan het design. Noem ons nostalgische nerds, maar vooral het zwarte model ziet er heel tof uit. Een klein handvat maakt hem handig draagbaar, en het design is net klein genoeg om met je mee te nemen als je een lange treinreis tegemoet gaat, of je gewoon ergens wilt zitten zonder afgeleid te worden. Je kunt de ontwikkeling van de Hemingwrite volgen op hun website, waar ze je ook op de hoogte zullen stellen als hij klaar is voor productie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).