De High Life update voor GTA V vanaf nu beschikbaar

De High Life update voor GTA V vanaf nu beschikbaar
Vandaag is een nieuwe update beschikbaar gekomen voor GTA V. Hierin zitten een paar langverwachte veranderingen.

Zo is misschien wel het grootste nieuws dat je nu meer dan één appartement kan bezitten. Ik vond het zelf altijd maar een beetje karig. Je harkte de GTA Dollars binnen als een echte crimineel, maar je kon maar één appartement kopen waarin je maximaal tien auto’s kon opslaan.

Daar is nu dus gelukkig verandering in gekomen. Rockstar heeft ook meteen een aantal nieuwe appartementen beschikbaar gesteld. Deze zijn echter niet goedkoop en bevinden zich allemaal in het luxe gedeelte van Los Santos zoals Vinewood en Rockford Hills.

Met de update kunnen we ook weer een paar nieuwe auto’s in onze garage stallen. Zo krijgen we de beschikking over de Dewbauchee Massacro, Pegassi Zentorno en de Enus Huntley S. Hiervan is de Pegassi Zentorno meteen de duurste met een prijs van 725.000 GTA dollars. Als je liever op twee wielen door de stad scheurt kan dat ook met de nieuwe Dinka Thrust.

Wapens spelen naast de voertuigen natuurlijk ook een grote rol in GTA V. Via de Ammu-Nation winkel kunnen we nu een Bullpup geweer kopen. De update bevat ook een paar aanpassingen aan de gameplay van het spel.

Zo is er een nieuwe mental state waarmee je gedrag gevolgd wordt. Ben je juist een speler die andere spelers online dood schiet en voetgangers omver rijdt dan zullen andere spelers dit kunnen zien doordat je van kleur verandert op de kaart. Je wordt ook sneller in servers geplaatst met mensen die hetzelfde ‘gedrag’ vertonen.

Voor een volledige lijst van updates kan je op de Social Club van Rockstar Games kijken.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *