De iPhone 6 is alvast in het goud te bestellen

iPhone 6 goud
Terwijl de opvolger van de iPhone 5s nog onthuld moet worden nemen de luxisten van Brikk alvast een voorsprong en zijn met de voorverkoop van de gouden iPhone 6 begonnen.

Op basis van uitgelekte onderdelen, renders en geruchten heeft de online juwelier een gouden versie laten ontwerpen en al online gezet. Ze melden dat de iPhone 6 een scherm van 4,7 inch krijgt en over 128GB aan opslagruimte beschikt. Daarmee zitten ze waarschijnlijk dicht bij the real deal, maar niemand buiten Apple weet dat nog zeker.

Patjepeeërs die zich aangetrokken voelen door het glimmende metaal van de iPhone 6 met een 24-karaats goudlaag kunnen alvast een aanbetaling van 500 dollar doen. Als de iPhone 6 uitkomt – waarschijnlijk medio september – zullen ze de telefoon binnen vier weken afmaken en opsturen. Het totaalbedrag komt dan op 4495 dollar uit. Wil je de versie met diamanten op het Apple-logo achterop, dan ben je minimaal $8.395 kwijt. Omgerekend €6250. Ze bieden de telefoon ook aan in platina, roze goud, wit en zwart.

[lg_folder folder=”Brikk/iPhone_6_goud/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *