De iPhone heeft weer eens iemand geëlektrocuteerd

Auteur: , 5 Reacties

Daags nadat een Chinese vrouw van 23 om het leven kwam nadat ze haar iPhone die aan de lading hing oppakte, is er een nieuwe geval van elektriciteitsschade bekend geworden.

De 30-jarige Wu Jiantong ligt inmiddels 10 dagen in een coma nadat hij zijn iPhone 4 verbond met een oplader. Hierbij kreeg hij de volle lading stroom uit het stopcontact door zijn lijf. Zijn zus bevestigt het incident, daar aan toevoegend dat hij een oplader van een derde partij gebruikte, en dus niet de standaard oplaadgear van Apple. Opvallend, want ook van de eerder overleden vrouw is bekend geworden dat ze een non-Apple oplader hanteerde.

Of zou dat laatste een grootschalige mediazwendel vanuit Apple zijn om el cheapo opladers in het verdomhoekje te plaatsen? We weten het niet. Wat we wel weten is dat de bewiste iPhone 4 en de oplader nog steeds werkend zijn, aldus de Beijing Wan Bao.

Een arts heeft inmiddels bevestigd dat Jiantong in coma is geraakt door elektrocutie.5 reacties

Opvallend is dat het weer een Chinees is…
De title klopt dus niet. De iPhone heeft niemand geëlektrocuteerd. Het was sowieso de telefoon zelf niet maar de lader die ook nog eens niet van van apple was.

Zelf heb ik het niet zo op Apple maar nog minder met misleidende titels. Beetje niveau van de tabloids hier in het VK
@sketcher: Zucht.. Zonder die iPhone zouden die 2 nooit geëlektrocuteerd zijn geweest. Ik wacht nog sowieso de oorzaak af ipv te doem denken.
@The360box: De iPhone is niet relevant, het had ook met elk ander toestel gekund. Zodra ze een defecte Chinese namaak lader en kabel gebruikte om welke telefoon dan ook.
het noemt niet voor niets lightning kabel he…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).