De LG G3 komt in juli naar Nederland voor 549 euro

De LG G3 komt in juli naar Nederland voor 549 euro
Na de introductie van afgelopen woensdag is nu ook de prijs en release in Nederland bekend gemaakt.

Op woensdag waren wij al in Londen om de presentatie van de LG G3 zelf bij te wonen. We krijgen daar ook alle details over de telefoon te horen. Wat we toen nog niet wisten was de exacte prijs, en wanneer hij naar Nederland zou komen.

Het nieuwe vlaggenschip wordt toch wel verrassend goedkoper dan zijn directe concurrenten, de HTC One (M8) en de Samsung Galaxy S5. De LG G3 heeft namelijk een advies prijs van 549 euro voor de versie met 16GB. Voor de 32GB variant moet je 599 euro betalen. De HTC One (M8) heeft daarentegen een advies prijs van 699 en de Samsung Galaxy S5 kost al snel 660 euro.

De LG G3 komt in twee varianten op de markt. De 16gb versie krijgt 2GB aan werkgeheugen en de 32GB versie heeft 3GB werkgeheugen. Verder zijn beide toestellen identiek aan elkaar. Vanaf juli zullen de toestellen bij de Nederlandse providers in de winkel liggen.

[lg_folder folder=”0_Reviews/LG_G3_hands_on/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Hoewel ik nog erg jong ben, ben ik al niet meer mee met alle verschillen(de) smarphones op de markt. Lijkt mij interessant om eens één grote vergelijkende tabel of dergelijke te hebben om ze allemaal eens naast elkaar met hun voordelen tegenover de andere te vergelijken.

  2. Ik kom wel op het punt van, waarom zo veel meer?
    Als je al een prima dual of quad core toestel hebt met 720*1280 of meer.
    Waarom dan nog geld uitgeven voor een verwaarloosbaar voordeel? Ik zie boven de 300/350 dpi echt het verschil niet meer.

    Ik voorspel even veel succes als blu ray. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *