De Mercedes W08 van Hamilton komt naar GT Sport

De Mercedes W08 van Hamilton
Groot nieuws voor Formule 1-fans: de Mercedes W08 van Lewis Hamilton komt naar Gran Turismo sport.

We schreven afgelopen weekend al over de aanstaande update voor Gran Turismo. Zou het de bolide van Hamilton zijn die toegevoegd wordt aan de game of wordt het toch weer een fictieve Formule 1-bolide, zoals al eerder gebeurde. Kazunori Yamauchi maakte ons vervolgens lekker met een aantal teasers en gaf daarmee eigenlijk alles weg.

Uit de drie afbeeldingen valt namelijk op te maken dat het gaat om de Mercedes AMG F1 W08 EQ Power+, oftewel de bolide waar Hamilton vorig jaar wereldkampioen in werd. De Brit was al aan GT Sport verbonden als ambassadeur, dus helemaal onverwachts komt dit nieuws niet, maar dat maakt het niet minder tof. Een moderne singleseater ontbrak immers nog in GT Sport.

De 1.22-update met de Mercedes W08, 6 andere auto’s, een nieuw circuit en de outfit-editor is beschikbaar vanaf 30 juli.

19 reacties

  1. Er schijnt ook dlc aan te komen waarmee je je poppetje kunt customizen doormiddel van diverse gouden kettingen, tattoos, designer zonnebrilletjes en Tommy Hilfiger hoodies. Het zogenaamde “Lil’Lewis Costume Pack 1.”

  2. Leuke update. Ik speel GT sport met veel plezier. Heb niet meer de tijd om helemaal Pro te worden met sim racers, dus is dit (alleen online) heel leuk voor tussendoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *