De miljardendeal tussen Apple en Beats valt lager uit

De miljarden deal tussen Apple en Beats komt lager uit
Na een hoop ophef over de overname van Beats door Apple lijkt het dan deze week toch te gebeuren. Maar wel voor een lager bedrag dan eerst werd aangenomen.

Dat zegt een insider tegen de New York Post. Het bedrag van 3,2 miljard wordt naar beneden geschroefd omdat de waarde van Beats Electronics op dat moment nog helemaal niet vastgesteld was. Er werd namelijk nog onderzoek gedaan naar het aantal betalende abonnees van Beats’ streamingdienst. Maar de heren Dre en Jimmy Iovine hoeven zich nog niet druk te maken, ze houden er nog steeds een fortuin aan over.

Bronnen zeggen dat de deal deze week rond zal zijn, en Apple 3 miljard neerlegt voor Beats. Of Apple nou echt veel waarde hecht aan de koptelefoons van Beats is nog steeds niet duidelijk. Het lijkt er dan ook op dat ze veel meer interesse hebben in de mensen die werken bij Beats.

Ze willen vooral Dre en Jimmy Iovine binnen hun gelederen hebben. Aankomende maandag zullen beide heren dan ook waarschijnlijk worden gepresenteerd tijdens de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC). Beide heren zullen dan ook aan het werk gaan als verbinding tussen Apple en de muziekindustrie.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *