De Moto 360 is in veel opzichten zelf samen te stellen

Nieuwe foto's Moto 360
Motorola heeft onlangs de eerste smartwatch voorgesteld die kan doorgaan voor een stijlvol horloge. Een horloge dat ook op talloze manieren aan te passen is, zo blijkt.

Vrijwel gelijktijdig met de aankondiging van Android Wear, een afgeslankte versie van Google’s besturingssysteem speciaal voor wearables, toonde zowel LG als Motorola meteen een slim horloge dat hierop draait. LG koos voor het conventionele vierkante design, terwijl Motorola de handen op elkaar kreeg voor het ronde scherm en het minimalistische uiterlijk. Want de Moto 360 is hoe we een smartwatch willen hebben: iets dat op een horloge lijkt.

Op nieuwe foto’s zien we dat de Moto 360 met zeven verschillende kunststof banden te verkrijgen is. Iets dat je waarschijnlijk kunt selecteren in de online studio Moto Maker, waar ook de Moto X en Moto G telefoons gepersonaliseerd kunnen worden. Er komen daarnaast meer dan twintig designs voor de metalen behuizing.

Wat op de foto ook blijkt is dat de kunststof achterkant in verschillende kleuren komt. Verder valt op dat er aan de linkerkant een opening zit voor de microfoon, en de knop aan de rechterkant lijkt naast een drukfunctie ook een draaifunctie te hebben. Best opmerkelijk voor een digitaal horloge. Daarnaast zien we op onderstaande foto een stukje van een klassieke interface, aangevuld met het batterijpercentage en de datum.

Nieuwe foto's Moto 360

Wat we nog niet weten van de Moto 360? Best veel. Zo is het onbekend hoe de Moto 360 wordt opgeladen. Een micro-usb-aansluiting ontbreekt, waarmee we moeten denken aan een draadloze manier van opladen. Een prijs is ook nog niet bekend. Wel zegt Motorola dat het horloge in de zomer op de markt komt.

[lg_folder folder=”Motorola/0_gelekt/Moto_360/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *