De naam van de iPhone 8 is gelekt… en hij heet geen 8

Auteur: , 6 Reacties
Dit is uiteraard geen officieel plaatje, maar het idee is duidelijk, lijkt me

Ook de opgepompte iPhone 7's gaan een nieuwe naam krijgen.

Langzaam maar zeker druppelt beetje bij beetje informatie over de aankomende iPhone binnen. Je zou haast denken dat Apple over een kleine 2 weken de onthulling kan afblazen met alle gelekte info. Maar goed, er is ook nu wederom een nieuw stukje informatie naar buiten gekomen. De namen van de aankomende toestellen zouden een volledig andere kant op gaan.

iPhone X
Jazeker, de nieuwste iPhone zal de titel ‘X’ gaan dragen, zo meldt iCulture na informatie gekregen te hebben van een bron die al eerder accurate details deelde. De mysterieuze letter X heeft daarentegen een mooie lading, want het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat Steve Jobs zijn visie met de wereld deelde.

Naast de naam is ook al wat meer bekend over – de nadelige kant van – het draadloze opladen en het verplaatsen van de thuisknop. Wel is het nu onduidelijk of de ‘lekkers’ bij Apple het over de opgepompte iPhone 7 hadden of over de iPhone X. Dat zullen we dan op 12 september te weten komen.

iPhone 8 en 8 Plus
Daarnaast meldt dezelfde bron dat de iPhone 7 op stero├»den een nummertje hoger gaat krijgen. De ‘s’ en Plus-versies van de iPhone 7 gaan dus voor de goede orde respectievelijk iPhone 8 en iPhone 8 Plus heten.

Nu was mijn eerste reactie op het onlogisch nummeren van de aankomende toestellen er eentje van irritatie. Bij nader inzien blijkt dat de iPhone en iPhone 8 Plus dusdanig van de iPhone 7 gaan verschillen, dat de nieuwe nummering enigszins verantwoord te noemen is.6 reacties

“Bij nader inzien blijkt dat de iPhone en iPhone 8 Plus dusdanig van de iPhone 7 gaan verschillen, dat de nieuwe nummering enigszins verantwoord te noemen is.”

Heeft meer te maken met het feit dat Apple bang is dat consumenten die nu een iPhone 6(s) hebben en een iPhone X te duur vinden en een iPhone 7(s) bestempelen als de zoveelste facelift, afhaken en overstappen op bijvoorbeeld een Galaxy S8 / Note 8.

Dus maken ze er maar iPhone 8 van, hebben ze tenminste nog het gevoel een “vernieuwde” iPhone te hebben…
@ffw88: ze zullen dan inderdaad massaal overstappen, want de Galaxy S8 en Note 8 zijn wel revolutionair en goedkoop…
@superuniti: nouuu goedkoop… dat ben ik niet met je eens.
Beter? Dat vind ik wel.
@ffw88: Zo dat zijn wel een hoop aannames zeg.
ik zit echt niet te wachten op een samsung.
Als apple niet meer met de iphone voor mij komt, dan ga ik met rooksingalen als een winnetoe indiaan op de prairie met morse codes seinen. hoewa aa hoewa aa po po.
@tarquesh: Extreem zeg. Neem dan een Sony ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).