De Netflix tv’s van 2018

Netflix
Welke televisie moet je in huis halen voor de beste ervaring?

Sinds 2015 heeft Netflix een lijst met televisies die het bedrijf zelf aanbeveelt aan abonnees. Vandaag is de lijst voor dit jaar bekend geworden. Omdat het jaar nog maar net begonnen is op het gebied van releases, is het lijstje ook karig te noemen. Naarmate het jaar vordert zal Netflix meer tv’s toevoegen aan het lijstje.

Op dit moment bestaat de lijst uit de LG 4K UHD TV’s met WebOS 4.0 en de W800F- en WF800-series Android TV’s van Sony. Zoals we al zeiden is de lijst nu nog niet indrukwekkend lang te noemen. Deze televisies voldoen volgens Netflix aan de eisen voor een zo best mogelijke ervaring.

De tv’s hebben bijvoorbeeld een Netflix-knop en een geavanceerde app met preview ondersteuning. De app is bovendien zichtbaar in 1080p, een kwaliteitsstandaard van Netflix. Een andere eis van de streamingdienst is dat gebruikers binnen no-time Netflix kunnen starten en content kunnen kijken. Een Sony tv uit dit lijstje doet dit bijvoorbeeld in minder dan acht seconden. Dat is vanaf het moment dat de tv wordt aangezet, tot het moment dat de Netflix film of serie wordt gestart.

Nog geen reacties

  1. Ik heb geen tv-abo bij mijn internet. Mijn Sony TV met Android hangt gewoon aan de muur met alleen een stekker in het stopcontact (die er achter zit, dus zie je niks van).
    Ofwel ik gebruik alleen Netflix en de YouTube-app.

    • @koeberg: Nadeel is alleen dat ze die zooi op een gegeven moment niet meer ondersteunen, dus wordt gedurende jaren trager/meer buggy
      Maar dan is een Chromecast (a 29 eu) een prima oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *