De Nexpaq is een modulaire smartphonecase

Nexpaq
Het zal nog wel even duren voordat modulaire smartphones de norm worden, maar tot die tijd kunnen geïnteresseerden een tussenstap nemen met dit interessante modulaire smartphonehoesje.

De achterkant van de Nexpaq case is uitgerust met verschillende vakjes, die je op kunt vullen met zogenaamde modules; kleine blokjes die extra functies aan je smartphone toevoegen. Het werkt heel simpel: schuif je smartphone in de case, open de speciale app en klik een aantal modules in de case om ze te gebruiken.

Nexpaq

Twaalf verschillende modules
Op de Kickstarterpagina van de Nexpaq zijn tot nu toe twaalf verschillende modules onthuld. Zo kun je er een externe batterij aan toevoegen, een speakertje om je muziek harder af te spelen, maar ook een een SD-kaartlezer en een kleine harde schijf van 64GB.

Het is de bedoeling dat er in de toekomst nieuwe modules beschikbaar komen, die weer extra functies aan de case toevoegen. Met nog dertig dagen te gaan heeft de crowdfundingcampagne haar doel al bijna bereikt, en zijn er nog steeds een aantal early bird specials beschikbaar, zodat je jouw eigen exemplaar voor 89 dollar kunt bestellen.

iOS en Android
De case wordt in drie verschillende formaten geleverd, zodat de iPhone 6, Samsung Galaxy S5 en Galaxy S6 Edge ondersteund worden. Ondanks dat zowel iOS als Android dus wordt ondersteund, maakt dit niet uit voor de modules, die je gewoon op beide besturingssystemen kunt gebruiken. Als alles meezit worden de eerste exemplaren in januari 2016 geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *