De Nexus 9 barst van de schoonheidsfoutjes

De Nexus 9 barst van de schoonheidsfoutjes
De reputatie van HTC en Google zou wel eens een deuk kunnen oplopen nu de Nexus 9 de nodige schoonheidsfoutjes laat zien.

Het lijkt erop dat de eerste batch van de Nexus 9 niet bepaald foutloos is. Nu de nieuwste tablet van Google – die door HTC wordt geproduceerd – verkrijgbaar is in de Play Store duiken er verschillende verhalen op over de meest uiteenlopende problemen. Op fora wordt geklaagd over vreemde klikgeluiden uit de speaker, licht dat ontsnapt uit de randen van de tablet, en het niet goed functioneren van de NFC-chip. Ook zijn de bezels slordig afgewerkt. Samenvatting in de vid hieronder.

[gv data=”xCbfhH_hI2Q”][/gv]

Er zijn ook diverse posts van Nexux 9-kopers die een exemplaar met een kromme backplate ontvingen. HTC- en Nexus-onwaardig dit. Bij goedkope tablets kan je dit verwachten, maar niet van één van de beste hardwarebouwers ter wereld.

[gv data=”er8dBJyMI_E”][/gv]

Specificaties Nexus 9
De Nexus 9 is voorzien van de 64-bit Nvidia Tegra K1-processor, die draait op 2,3 GHz. Hij is voorzien van een 6700 mAh-accu (9 uur) en een 8-megapixel camera aan de achterzijde. Google heeft gekozen voor een 8.9-inch IPS-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Je kunt ‘m bestellen in zwart, goud en wit en met 16 of 32 GB opslagruimte vanaf 399 euro.

Nog geen reacties

  1. Haha ni te doen, en dat voor Google zeg daar zou ik toch wat meer perfectionisme verwachten, zo erg heb ik het nog nooit gezien bij android zelfs niet bij de budgettoestellen…

  2. Heb hier een Nexus 7 van de 1e serie.
    Ziet er nog steeds als nieuw uit en hij wordt toch veel gebruikt.

    Gemaakt door Asus, dus goed spul.

    Ik vind het sowieso raar dat ze voor ieder nieuw model een andere leverancier nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *