De nieuwe HTC One te zien in uitgelekte foto’s

Nieuwe foto's van HTC's One-opvolger
En daar is de voorkant van de HTC One-die-mischien-geen-M9-gaat-heten.

Qua specificaties weten we al vrij veel over de opvolger van de HTC One M8, nu beginnen ook de duidelijke foto’s van het toestel naar buiten te druppelen in een goed georchestreerde marketingcampagne. De nieuwste foto’s komen bij het doorgaans betrouwbare Phandroid vandaan. Te zien is dat de achterkant wederom uit metaal is opgetrokken en veel overeenkomsten vertoont met de huidige HTC One.

Nieuwe foto's van HTC's One-opvolger

De grootste verandering is te vinden op het cameravlak. Waar de huidige HTC One nog een UltraPixel-camera (twee lenzen) heeft, waarmee je foto’s achteraf kan scherpstellen, beschikt de M9 -intern aangeduid als Hima- over een enkele lens. Met een resolutie van 20 megapixel, aldus de geruchtenmolen. Als we Phandroid mogen geloven is de UltraPixel-camera naar de voorkant verhuist, en doet deze voortaan dienst als selfiecam.

De HTC wordt verder uitgerust met de 64-bit Snapdragon 810-processor, bijgestaan door 3 GB aan werkgeheugen. Naar verluidt houdt HTC vast aan het huidige display: een 5 inch S-LCD2 scherm met een full HD-resulitie (1080 bij 1920 pixels).

Zondag 1 maart weten we meer, als de telefoon debuteert op het Mobile World Congress in Barcelona.

[lg_folder folder=”HTC/0_Gelekt/HTC_One_M9/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *