De nieuwe JBL Boombox is hier en dit kun je ermee

JBL
Een draagbare speaker waarmee je uren naar muziek kunt luisteren.

De JBL Boombox weegt 5,25 kilogram en heeft een breedte van 50 cm. Het nieuwe product is de grootste draagbare speaker die JBL ooit op de markt heeft gebracht. De speaker heeft vier actieve transmitters en twee bas-radiatoren. Dit moet resulteren in een krachtig geluid met een flinke bas.

De Boombox biedt muziekplezier voor een langere periode. Een 20,000mAh batterij zorgt ervoor dat de draagbare speaker een speeltijd heeft van 24 uur. Tevens kunnen smartphones of andere mobiele apparaten worden opgeladen met de Boombox.

Het apparaat heeft een IPX7-certificatie. Dit betekent dat de Boombox tegen een spatje water of zand kan. Wel zo fijn als je de speaker wil meenemen maar het zwembad of strand. Er kunnen tot 100 andere JBL Connect+ apparaten worden verbonden met de Boombox via Bluetooth. Voor als je een serieus (draadloos) feestje wil bouwen dus.

De nieuwe Boombox is vanaf september verkrijgbaar. JBL lanceert de draagbare speaker in de kleur zwart. Het apparaat krijgt een adviesprijs van 499 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *