De nieuwe OnePlus 5T is officieel

Auteur: , 2 Reacties
De nieuwe OnePlus 5T is officieel

Eindelijk is het zover!

Na weken van teasers en lekkages is de nieuwe OnePlus 5T officieel. Vanavond heeft de Chinese smartphonefabrikant het doek getrokken van het kersverse vlaggenschip. De 5T is de opvolger van de OnePlus 5 en het toestel is op een aantal punten verbeterd.

De OnePlus 5T heeft een nieuw 6-inch Full Optic Amoled scherm met een beeldverhouding van 18:9. In tegenstelling tot Apple, houden ze bij OnePlus nog wel vast aan de vingerafdrukscanner. De nieuwe 5T heeft een keramische vingerafdruksensor. Volgens OnePlus duurt het ontgrendelen van de smartphone maximaal 0,2 seconden. De sensor bevindt zich aan de achterkant van de smartphone.

De camera van de 5T heeft veel overeenkomsten met de camera van de OnePlus 5. De secundaire cameralens is echter verbeterd, wat ervoor moet zorgen dat foto’s en video’s bij weinig licht toch fraai ogen.

Naast een vingerafdrukscanner, komt de OnePlus 5 ook met een Face Unlock-mogelijkheid. Gebruikers dienen naar het scherm te kijken om het toestel te ontgrendelen.

De OnePlus 5T komt met 8GB RAM geheugen, draait op een Qualcomm Snapdragon 835 processor en een Adreno 540 GPU. OxygenOS, het besturingssysteem van OnePlus, is geoptimaliseerd voor de nieuwe OnePlus 5T.

De OnePlus 5T (Midnight Black-editie) is vanaf dinsdag 21 november beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten met een opslagcapaciteit van 64 GB of 128 GB voor 499 euro en 559 euro.

De nieuwe OnePlus 5T is officieel
OnePlus2 reacties

Als het niet lukt de vingerafdrukscanner in het scherm te integreren en je wil wel maximale schermgrootte, dan plaats je ‘m gewoon achterop. Dan heb je en vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning.
En gewoon een symetrisch balkje boven en onder en dan hoef je geen rare uitsparing uit je scherm te nemen.
Zien jullie dat Apple? Zo doe je dat.
Mooi, maar ik blijf voorlopig bij mijn 5. Vind de fps aan de voorkant toch wel erg handig, hij ligt meestal op mijn dochouder voor me.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).