‘De nieuwe Samsung Galaxy Fold is eindelijk klaar’

Auteur: , Geen reacties
Galaxy Fold in alle prachtige kleuren

Het is nu wachten op een aankondiging.

De (tech)wereld wacht met smart op de Galaxy Fold. Ik zeg bewust techwereld, want of consumenten nog massaal met deze dure smartphone aan de slag gaan is nog maar de vraag. Samsung is voorlopig zelf nog niet heel duidelijk over de status van de Galaxy Fold, maar Bloomberg weet verse informatie te melden.

Volgens de nieuwsdienst is Samsung klaar met het vernieuwde design van de Galaxy Fold. Men beroept zich op anonieme bronnen die dat stellen. In slechts twee maanden tijd is het design van de vouwbare smartphone grondig aangepakt. Zo zou de beschermlaag over het hele scherm te vinden zijn. Dat was bij het oude model nog niet het geval, wat ervoor zorgde dat journalisten deze laag er (per ongeluk) aftrokken met een kapotte Galaxy Fold tot gevolg. Dit moet straks verleden tijd zijn.

Met dit, nog onbevestigde, nieuws lijkt de Galaxy Fold klaar voor productie. Of men ook binnenkort een nieuwe lanceerdatum gaat aankondigen is nog maar de vraag. Over een paar weken, op 7 augustus, kondigt Samsung namelijk de nieuwe Galaxy Note 10 aan.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).