De noPhone helpt je van je smartphoneverslaving af

Auteur: , 3 Reacties
NoPhone

Als je zenuwachtig wordt als je geen smartphone binnen handbereik hebt, dan kun je de noPhone gebruiken om je telefoonloze leven weer op te pakken.

Dit sluwe blokje plastic is speciaal gemaakt om telefoonfanaten van hun verslaving af te helpen. Door het formaat en gewicht van een doorsnee smartphone na te bootsen, kun je de noPhone in je broekzak stoppen om jezelf voor de gek te houden. Terwijl je echte telefoon thuis aan de oplader ligt, kun jij genieten van de buitenwereld.

Op het eerste gehoor klinkt het redelijk belachelijk om deze neptelefoon mee te nemen, maar aangezien smartphoneverslaving een wezenlijke aandoening is, lijkt het toch het proberen waard. Rokers stoppen immers ook een lolly in hun mond om het gevoel van een sigaret na te bootsen.

noPhone-FAQ

Stevig
Omdat de noPhone precies hetzelfde voelt en weegt als een echte smartphone, zul je niet merken dat je deze placebo in je broekzak hebt zitten. Bovendien is dit medicijn bestand tegen water, krassen en zo’n beetje alle andere schade van buitenaf. Je kunt er alleen niet mee bellen, smsen of internetten.3 reacties

Wat is deze :D
Shit. Ik heb mijn noPhone gebricked.
Hoe zou die de droptest overleven?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).