De opvouwbare iPhone is in aantocht

Auteur: , 1 Reactie
De opvouwbare iPhone komt eraan

Jij dacht dat de iPhone X voor Apple-begrippen vernieuwend was? Wacht maar tot je dit buigbare toestel in handen krijgt.

Apple werkt namelijk aan een buigbare iPhone, een concurrent voor de Galaxy X van Samsung. De Amerikanen werken hiervoor samen met LG, omdat ze bang zijn dat Samsung anders de idee├źn zal jatten. Het opvouwbare OLED-scherm zit op z’n vroegst in 2020 in je nieuwe iPhone, dus het is niet zo dat het iPhone X-design volgend jaar alweer aan de kant geschoven wordt.

De eerste hints voor de opvouwbare iPhone doken al in september 2016 op, toen Apple een patentaanvraag indiende. Die aanvraag liet niets aan duidelijkheid te wensen over, want op de bijgeleverde tekeningen is duidelijk te zien dat de iPhone uit twee helften en een flexibel middenstuk bestaat.

De grote vraag van dit moment: wat gaat een buigbare smartphone ons brengen? In januari volgt naar alle waarschijnlijkheid de lancering van de Galaxy X, dus dan weten we ongetwijfeld meer.1 reactie

Ze zullen het vast wel enorm goed doorontwikkelen hoor, maar iets in mij zegt: vaak genoeg buiten en het gaat stuk… not appealing…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).