De Panasonic bioscoop thuis is altijd open!

De Panasonic bioscoop thuis is altijd open!

Met een OLED-tv van Panasonic zit je op de eerste rang en krijg je het echte bioscoop gevoel

Bioscoops open, bioscoops gesloten. Waarom niet gewoon de bioscoop naar je huiskamer halen? Genieten van films in de allermooiste kwaliteit is een garantie met een OLED-tv van Panasonic.

Kleuren en contrast

Voor een tv met de beste filmervaring in je woonkamer ben je bij Panasonic aan het juiste adres. Panasonic heeft naast LED LCD-tv’s namelijk ook een aanbod van hoogwaardige OLED-tv’s. Daarmee heb je optimaal contrast, zodat de donkere (zwarte) momenten in een film ook echt donker (zwart) zijn. Dankzij input van een Hollywood-specialist zijn de kleuren ook heel nauwkeurig, denk aan een kleurrijke film als Once Upon A Time in Hollywood waar OLED echt het verschil maakt.

Geluid

Het geluid is bij een film eveneens een cruciaal onderdeel van de beleving. Ook daar heeft Panasonic veel aandacht aan besteed. De OLED-tv’s van Panasonic beschikken bijvoorbeeld over Dolby Atmos-ondersteuning, waarmee je echt het gevoel krijgt alsof je onderdeel bent van de film.

Design

Niet alleen de beeld- en geluidskwaliteit zijn dik in orde, dat geldt ook voor de kwaliteit van de tv zelf. Panasonic heeft de materialen met zorg uitgekozen. Ook zijn de OLED-tv’s voorzien van een strak en modern design. De tv ligt dus zelfs prettig op het netvlies als hij uitstaat.

Hollywood

OLED komt het beste tot zijn recht in films met veel actie en kleuren. December duurt nog lang en er zijn vast nog genoeg momenten dat je op de bank Amazon Prime of Netflix op gaat zetten. Ook daar is een OLED-tv bij uitstek voor geschikt. Panasonic heeft namelijk nauwe banden met de filmindustrie. De OLED-tv’s worden ook in Hollywood gebruikt als referentieschermen. Panasonic brengt daarmee Hollywood naar je huiskamer. Onze kijktips voor het kerstseizoen:

  • The Dark Knight‘ op Amazon, voor de echte Dolby Atmos-ervaring in deze Batman-knaller
  • The Bourne Identity‘ op Netflix, hadden we al gezegd dat OLED het beste tot zijn recht komt in actiefilms?
  • The Lord of the Rings: The Return of the King‘ op Amazon, het LOTR-avontuur nog een keer beleven met OLED!
  • Hot Fuzz‘ op Netflix, een spannende thriller met typisch Britse humor.
  • Inception‘ op Amazon, deze hersenkraker met Leonardo DiCaprio komt het beste tot zijn recht op een groot scherm.

Cashback

Er is nog een extra reden om een Panasonic-tv aan te schaffen: je krijgt nu namelijk tot €300 cashback. Deze actie loopt van 1 november 2020 tot en met 10 januari 2021. Op de website van Panasonic kun je precies zien hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *