Deze Playstation-games heeft Sony aangekondigd op E3

Auteur: , 1 Reactie
De PS games die door Sony zijn aangekondigd

De E3 2014 is al in volle gang en Microsoft en Sony hebben hun presentaties al achter de rug. Tijdens de presentatie van Sony kwamen een aantal titels voorbij waarvan de gemiddelde gamer toch wel is gaan watertanden. Van de meeste spellen hebben we nu ook voor het eerst bewegend beeld.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Het kan bijna niet anders dan dat dit één van mijn favorieten wordt. In de afgelopen jaren heb ik alle Metal Gear Solid games gespeeld waarbij ik begonnen bij Metal Gear Solid voor de Playstation 1. Deze laatste in de reeks ziet er weer veelbelovend uit en dit zal mij dan ook zeker een paar nachtelijke avonturen opleveren.

The Last Of Us

Dit spel was toch wel een grote verassing op de PS3 en was ook een grote verkoophit. Dat is dan ook de reden voor Naughty Dog om het spel te remasteren voor de Playstation 4. Als je alleen al de trailer bekijkt zie je dat deze game zeker een plek verdient tussen je gamescollectie voor de PS4.

Uncharted 4: A Thief’s End

Aan deze reeks heb ik echt een hoop goede herinneringen. In plaats van de focus op de multiplyaer is dit eigenlijk een avontuur die je in je eendje moet spelen. In dit laatste deel zal Nathan Drake op zoek gaan naar een piratenschat en zal hij grote offers moeten maken om zijn vrienden te redden.

Grand Theft Auto V

We zagen de aankondiging al voorbij komen. De PS4 bezitters kunnen straks ook genieten van de open wereld die GTA V te bieden heeft. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met de grafische kracht van de Playstation 4. Of wij straks onze karakters over kunnen nemen van de PS3 is nog niet bekend. Volgens de geruchten zal GTA straks in de volle 1080p en in 60fps te spelen zijn.

Dead Island 2

Even lekker op vakantie gaan is er niet bij in Dead Island 2. Je wordt namelijk achterna gezeten door hordes aan zombies. Helaas zien we nog een echte gameplay. Het spel zal dan ook pas in de lente van 2015 verschijnen.

Destiny

Misschien wel het spel waar iedereen op zit te wachten, Destiny. Een aantal Playstation 4 bezitters hoeven nog maar vier weken te wachten voordat ze aan de gang kunnen met de beta. De rest zal moeten wachten tot de release op 9 september.

Rainbow Six: Siege

Ubisoft werkt aan een aantal schitterende titels. Naast The Division komen ze namelijk ook met Rainbow Six: Siege. Het spel stond eerder bekend onder de naam Rainbow Six: Patriots. In de trailer zien we dat we met een aantal goedgeplaatste explosieven muren en plafonds kunnen opblazen.

Assassin’s Creed: Unity

In dit nieuwe deel in de Assassin’s Creed reeks spelen we als Arno die in de straten van Parijs in 1789 de onderdrukking probeert tegen te gaan. In bovenstaande video zien een singleplayer demo waarin we een idee krijgen van de grote van de stad. Dit spel staat ook weer hoog op mijn verlanglijstje.

Let It Die

In deze trailer zien we een hoop bloederige dingen. We komen op het eind zelfs de Grim Reaper op een skateboard tegen. Wat ik hiervan moet verwachten is mij niet geheel bekend. Ik gok dat het een heerlijke hack & slash game wordt waarin we hordes van vijanden van ons af moet slaan.

Bloodborne

De makers van Dark Souls zijn al een tijdje bezig met de ontwikkeling van deze game. In deze RPG die pas in 2015 zal verschijnen zullen we in de stad Yharnam spelen. De inwoners van de stad zijn vervloekt en jij moet erachter zien te komen waar die vloek vandaan komt.

Battlefield Hardline

Het spel dat al vroegtijdig uitlekte kreeg tijdens de E3 zijn officiële aankondiging. Ik ben hier zelf wel erg van gecharmeerd. Met een aantal nieuwe spel varianten zou dit wel eens een leuke afwisseling kunnen zijn van het slagveld dat we gewend zijn uit de Battlefield serie.

Batman Arkham Night

Batman zal de strijd aan moeten gaan Scarecrow in dit nieuwe deel. Met een heleboel nieuwe gadgets waaronder de Batmobile zal je Gotham City weer moeten redden van de ondergang.

No Man’s Sky

Dit zal nog wel eens de grote verassing van de E3 kunnen zijn. Als ruimteonderzoeker zal je overal naartoe kunnen gaan. Zo kan je met je eigen ruimteschip naar elke planeet die je maar ziet. Zelfs de sterren in de ruimte die worden verlicht door hun eigen zon zul je kunnen gaan bezoeken.

Abzu

Even heerlijk tot rust komen kan je in deze onderwater game. Je wordt dan ook letterlijk in het diepe gegooid en je zal de onderwater wereld gaan moeten ontdekken. Kijk alleen wel uit voor die gevaarlijk haaien.

The Order: 1886

In dit spel zal je als ridder de straten van London in 1886 veilig moeten houden. Maar je tegenstanders zullen niet alleen in menselijke vorm je proberen tegen te houden.

Entwined

Het lijkt op origami in beweging. Het spel is dan ook gebaseerd op een liefdesverhaal tussen een vogel en een vis. Het spel doet een beetje denken aan Flower en is ook direct beschikbaar via de Playstation Store.

LittleBigPlanet 3

LittleBigPlanet 3 kan je weer als Sackboy door de wonderlijke wereld reizen die jezelf creëert. We zullen weer een aantal karakters tegenkomen zoals Oddsock en we krijgen de mogelijkheid om te vliegen. Al je oude werelden die je hebt gemaakt zullen ook in deze nieuwe game speelbaar zijn.

Far Cry 4

Weer een Ubisoft titel. In Far Cry 4 spelen we als A.J. Gale die terugkeert naar zijn geboortedorp, maar komt erachter dat zijn land wordt geregeerd door de zelf aangewezen koning Pagan Min. voordat A.J. Gale het doorheeft zit hij midden in een burgeroorlog en zal jij moeten redden wat er te redden valt.

Grim Fandango

En dan last maar zeker niet least hebben we nog Grim Fandango. Hier zijn helaas nog geen beelden van, maar de aankondiging alleen al deed genoeg stof opwaaien. Het spel stamt al uit 1998 en werd toen geproduceerd door Lucas Arts. Nu zal hij opnieuw worden gemaakt voor de Playstation 4 en de PS Vita.1 reactie

Heerlijk lijstje jongens!
Mijn verlanglijstje ( ook E3 titels van afgelopen dagen )

1. AC: Unity
2. Destiny
3. The Crew
4. Far Cry 4
5. GTA V (pc)
6. The Division
7. BF: Hardline

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).