De reden dat Adele een oude telefoon gebruikt

Joehoe, hellooohoo
Hallo. Ik heb een stokoude telefoon… Maar waarom?

Eerst begint haar nieuwe nummer met ‘Hello’, en dan roept iedereen natuurlijk ‘Is it me you’re looking?’ En dus doken er meteen een berg parodieën op op de verschillende sociale media. En als je dan de clip gaat kijken, dan blijkt Adele een of andere Samsung uit omstreeks 1815 te gebruiken als telefoon.

Dus flipt natuurlijk het hele internet en zijn grootoma over de vraag hoe het kan dat een gaziljonair zo’n brok ellende met zich meesleurt. Maar die vraag flipte dan juist weer de regisseur van de clip. Hij heeft namelijk een reden om een flipfoon te gebruiken in zijn clip. Hier een plaatje van de tweet:

Maar gelukkig gaf de regisseur, Xavier Dolan, ook nog een echte uitleg in een kort interview. Dolan heeft het gevoel dat hij een commercial aan het schieten is , als hij allemaal dure speeltjes als iPhones in zijn clips gebruikt. Dus hij gebruikt oude troep die toch niemand meer gaat kopen.

Tja, is natuurlijk wat voor te zeggen, in Back To The Future gebruikten ze immers ook geen spullen als reclame-object, eh toch? Afijn, hier is de clip, en daarachter nog een fijne parodie.

[gv data=”YQHsXMglC9A”][/gv]
[gv data=”PUjvaMWKeBI”][/gv]

Nog geen reacties

  1. wat een gezeik. Misschien past die oude telefoon wel beter bij de stijl van de clip. En is dit nou zo erg dat gelijk heel internet zich er druk om moet gaan maken. Echt wat een onzin. Stel je voor er wordt een video clip gemaakt met een telefoon maar oh help het is geen iphone wat een schande.

  2. Mooi zo’n Samsung uit de tijd dat Samsung nog geen data-verzamel-apparaten waren voor des werelds grootste en meest agressieve online adverteerder.

    Een Samsung die:
    – Niet elke maand een gigantische security hole heeft (StageFright,StageFright 2.0, Youmi)
    – Meer dan twee dagen meegaat op een batterij
    – Je niet na 2 jaar in de prullenbak kan gooien omdat die hopeloos traag is.
    Maakt Samsung nu niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *