De reden dat de EgyptAir-gijzelaar een ‘selfie’ maakte

Smile!
Lachend op de foto met de kaper van je vlucht. Dan moet je ballen hebben.

De 26-jarige Ben Innes deed het gewoon. Innes was één van de inzittenden van de EgyptAir-vlucht die gisteren werd gekaapt. De Brit wilde zijn familie op de hoogte stellen dat hij gegijzeld was. Dit deed hij door op de foto te gaan met de gijzelnemer. Lachend, welteverstaan. De foto verstuurde hij vervolgens door via Whatsapp.

Blijkbaar was de gijzelnemer vriendelijker dan we wellicht met z’n allen denken. Later bleek de man ook geen terroristische motieven te hebben voor zijn daad. De familie van Innes is trots op hem voor zijn ‘stoere actie’. Zijn moeder vond het daarintegen maar niks. De jongeman houdt er in ieder geval een mooi verhaal op na voor in de pub. (via Dailymail)

2 reacties

  1. Koning, dat is hij!

    Ik heb meestal een hekel aan selfies maar deze is gewoon geniaal. Zijn geforceerde smile maakt het af. Zou me niet verbazen als dit een Meme wordt.

    Denk trouwens dat het al snel duidelijk was dat dit met een sisser ipv een knal zou aflopen.

    • @sketcher: in interview hij heeft gegeven zegt hij dat hij stewardess heeft gevraagd om foto te maken dus is geen selfie. Maar tegenwoordig is elke foto tegenwoordig een selfie ook al maak je hem niet zelf. Meest kansloze hype die er is selfies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *