De Samsung Galaxy Note 7 komt naar Nederland!

Note 7
Eindelijk is het zover.

De Note 7 komt naar ons land. Vanwege het gedoe omtrent de ontploffingen vond er wereldwijd een tijdelijke verkoopstop plaats. De Nederlandse verkoop liep hierdoor vertragingen op. Binnenkort is het wachten dan eindelijk voorbij. Op 10 oktober worden de allereerste exemplaren aan Nederlandse klanten geleverd. Het gaat hier om klanten die zich eerder dit jaar hebben aangemeld via een voorinschrijving.

De klanten die middels een voorinschrijving de smartphone hebben gekocht zullen van Samsung gratis een geheugenkaart van 128GB opgestuurd krijgen. Dit is ter compensatie voor het lange wachten.

Via een software-update beschikt de Note 7 over een groen batterij-icoontje. Via de statusbalk kan men zien dat het dus hier om een gloednieuw en veilig toestel gaat. Ook op de verpakking van de Galaxy Note 7 kan men via een zwart icoontje zien dat de smartphone 100% veilig is. Mocht je de telefoon van Samsung ooit willen verkopen dan kun je op deze manier aantonen dat het geen gevaarlijk exemplaar betreft.

Met de levering van de eerste exemplaren maakt Samsung tevens bekend dat het nog steeds niet duidelijk is wanneer het toestel in de Nederlandse winkels zal komen te liggen. Menno van den Berg, Vice President Mobile van Samsung Electronics Benelux, zegt er het volgende over:

In Nederland zullen de eerste nieuwe Galaxy Note7 toestellen geleverd worden aan klanten die al een pre-order geplaatst hadden. Gezien het enorme logistieke proces voor de vervanging en de levering van nieuwe toestellen, zijn we vandaag nog niet in staat een definitieve introductiedatum van de Galaxy Note7 in Nederland te communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *