De Samsung Galaxy S10-video die we niet mogen zien

De Samsung Galaxy S10-video die we niet mochten zien
Maak nu uitgebreid kennis met het nieuwste toestel van Samsung.

Dit is de week van de Samsung Galaxy S10. Over twee dagen kondigt de Zuid-Koreaanse techfabrikant de nieuwe Galaxy S10 aan, die in drie smaakjes op de markt komt. Samsung heeft veel moeite gehad om het nieuwe toestel geheim te houden, maar dit nieuwe lek is een blunder van formaat.

Nog voor de onthulling mochten diverse media al aan de slag met de Galaxy S10. Video’s en verslagen die journalisten maken moeten geheim blijven tot het zogenaamde embargo opgegeven wordt. Media afkomstig uit Azië is er niet in geslaagd de video geheim te houden. Een hands-on video van de Galaxy S10 dook daardoor vroegtijdig op. De video werd geplaatst op Weibo.

Inmiddels is het filmpje ook gedeeld op YouTube en kun je de hands-on hieronder bekijken. De meeste geruchten komen exact overeen als het gaat om de specificaties en de features van de Galaxy S10. Nu is het helemaal duidelijk. 20 februari heeft geen geheimen meer voor Samsung. Volgende keer beter!

[gv data=”3BkkPhVeTp4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik hoop dat de achterkant ook plat is zonder ”drampel” bij de camera’s. Verder jammer van de leak, maar hoe mooi is dit… ik zou echt wel een willen zonder front camera. Enfin, ik ga hem halen, de normale, dus nummer 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *