De Sealander is een caravan voor op land en water

Auteur: , 18 Reacties
Sealander

Kamperen met een caravan op een camping is gezellig, maar wel een beetje standaard. Neem je huis op wieltjes ook eens mee het water op, dankzij de Sealander.

De Sealander is namelijk een caravan als een boot in één. Je kunt hem dus met gemak achter je auto hangen, maar ook zonder problemen het water induwen. Met een bed en ruimte voor twee personen kun je dus voor de verandering eens op een meer overnachten in plaats van op het dorre gras van de campingplaats.

Sealander-interieur

Instapmodel
Een uitklapbare elektrische bootmotor zorgt voor de nodige aandrijving als je het ruime sop kiest. Het instapmodel van de Sealander kost je 15.120 euro, al zul je daar nog wel zelf de gordijnen en meubels aan toe moeten voegen. Met alle technische snufjes loopt de prijs dan ook al snel op. Bekijk de website van Sealander voor meer informatie over deze vernieuwende manier van kamperen. Bekijk onderstaande video om de Sealander in actie te zien.18 reacties

Helaas niet supernieuw, ik zocht een nederlands fragment wat ik laatst gezien heb, maar kwam het volgende tegen(Engels): http://youtu.be/_CrcLNtOtrc
@AATeeuwen: klopt, was bij ik hou van Holland, geloof ik
@AATeeuwen: Was afgelopen weekend inderdaad in Ik Hou Van Holland
@AATeeuwen: Fantastisch! En ook ongegeneerd een neut innemen en een saffie roken.
Prachtig!
De enige caravan die ik zou overwegen om aan te schaffen…
Ik zie ze al staan op de camping in Zuid frankrijk…
Ik baal echt dat ik net te laat geboren ben om babyboomer te zijn. Dan was ik lekker met mijn 55ste met vroegpensioen gegaan en had ik van mijn oude dag genoten. Zes keer per jaar met deze caravan achter de Yaris Verso naar het zuiden en voor anker gaan liggen in de jachthaven en al dobberend stiekem naar jong vrouwelijk grut loeren. Want dat kijkt nu eenmaal een stuk lekkerder dan je eigen vrouw met haar vrolijk gekleurde uniseks ANWB kleding en haar dunne bos grijze haar bijna je eigen spiegelbeeld is.
@moveyourmind: Je hebt er zin an!
@moveyourmind: haha!! Pittig kapsel! ‘lekker makkelijk ‘
Een regelrechte Chickmagnet zo’n luxe mini-yacht…
Sealander… Dat klinkt als een Zeeuwse boer in Engeland die uitlegt waar ‘ie vandaan komt.
moeten we dit wel hebben dadelijk heel het ijsselmeer vol met van die drijvende polyester dozen….
Ik hou van holland
Lijkt een drijvende aanhangwagen wel -,-
Das een handige woonboot joh!!!!
Ik zie een nieuwe opdracht in Top Gear aankomen:-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).