Smart Pipe: een geniale parodie op slechte startups [video]

Smartpipe
“Je achterwerk is de sleutel naar de toekomst”, aldus de Smart Pipe. Gelukkig is het slechts een grappige, geslaagde parodie van Adult Swim.

Vorige week won Adult Swim het internet nog met Too Many Cooks, een bizarre kijk op sitcoms, waarvan we het deuntje nog dagelijks ongemerkt neuriƫn. Deze week zijn de (crowdfunding) startups aan de beurt om in de maling genomen te worden.

Geslaagde parodie
In de parodievideo zien we zo’n beetje alles wat je in een normale Kickstarter-promotievideo voorbij ziet komen. Een futuristisch muziekje, een blij gezin, een nietszeggende slogan als ‘Tomorrow’s Pipe, Today’ en een CEO die wel heel erg blij met zichzelf is. Ook kunnen tevreden klanten via social media met de hashtag #itsmyanus laten weten wat er allemaal in hun uitwerpselen gevonden wordt.

Met de Smart Pipe weten we voortaan namelijk precies wat we door het toilet spoelen. Alles wat naar het riool stroomt wordt eerst gescand, waarna de resultaten via wifi naar je smartphone gestuurd worden. Dit maakt het bovendien mogelijk om op afstand de wc door te trekken. Welkom in de toekomst.

[gv data=”DJklHwoYgBQ”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *