Snowball-app: een handige inbox voor al je berichten-apps

Snowball
Facebook Messenger, Whatsapp, SMS, Snapchat, Google Hangouts en meer. Er zijn inmiddels zoveel verschillende chat-apps dat het overzicht al lang geleden verloren is gegaan. Snowball zet alles gemakkelijk bij elkaar.

De Snowball-app is vanaf vandaag te vinden in de Google Play Store voor je Androidtoestel, en maakt je chatleven in één klap een stuk gemakkelijker. Door een universele inbox te maken voor alle berichtenapps op je telefooon, zie je in een keer wie je probeert te bereiken. Ook verschijnen nieuwe berichten op je homescreen als ronde bolletjes, te vergelijken met de Chat Heads van Facebook Messenger.

Exclusief voor Android
Oprichters Anish Acharya en Jeson Patel werkten eerder bij Amazon en Microsoft, en gingen daarna aan de slag bij Google en Google+. Niet zo gek dus dat de app exclusief op Android verschijnt. Ze bedachten Snowball met het idee dat we inmiddels zoveel verschillende accounts en applicaties hebben, die grofweg hetzelfde doen: communiceren met anderen. Er was alleen nog nooit een manier om ze allemaal met elkaar te verbinden.

Daarom werkt Snowball samen met zoveel mogelijk verschillende populaire chat-applicaties: Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, Google Hangouts, Twitter, LINE, WeChat, SMS en Slack. Het is overigens niet nodig om iedere app individueel toegang te geven tot Snowball. Omdat Snowball de notificaties direct uit je Androidsysteem haalt kun je deze stap overslaan.

[gv data=”Z6kWgocsvio”][/gv]

Snowball zit op dit moment nog in een bèta, maar je kunt de app al wel (via deze link) downloaden in de Play Store.

7 reacties

    • @baasbas:
      Klopt. Maar BlackBerry hub zit uiteraard alleen in BlackBerry. Daarom is het niet zo gek dat deze ontwikkelaars het nu ook voor de Android gemaakt hebben.
      Windows Phone heeft overigens ook een dergelijke hub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *