De TL;DR-app maakt je mailbox overzichtelijker

TLDR-email
Een middagje je mailbox niet checken resulteert al snel in een onoverzichtelijke bende aan informatie, die je maar lastig kunt ordenen. De TL;DR-app maakt door wat slimme functies van de volste inbox nog een oase van rust.

TL;DR is internettaal voor Too Long, Didn’t Read, een term die vaak gebruikt wordt als iemand je een lap tekst stuurt waar niet doorheen te komen is. Kort en bondig staat dan ook centraal in de app, die je zowel mails laat verzenden als ontvangen met maximaal dertig woorden. Mocht je toch meer informatie kwijt willen, dan kun je de volledige mail openen door erop te klikken.

Tijdlijn
Door dit te doen voor al je mails, transformeert je mailbox ineens in een lijst met korte zinnen, waarbij je direct kunt checken of iets belangrijk is of niet. Op het eerste gezicht heeft het wel iets weg van een Facebook-tijdlijn. Onbelangrijke mailtjes kun je vervolgens wegvegen, zodat je ze later kunt bekijken.

TLDR-app

Ook benieuwd of je het mailverkeer op je werk wat overzichtelijker en efficiënter kunt maken? De app is nu al te vinden in de iOS-App Store en zal later ook verschijnen voor Android-toestellen. Op dit moment ondersteunt de mail-app Gmail, al zal Outlook hier in de toekomst ook aan worden toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *