De tofste kantoren van Nederlandse startups

De tofste kantoren van Nederlandse startups
Hoe zit de techscene in Nederland er eigenlijk bij? We doen een rondje langs de kantoren van bekende en minder bekende Nederlandse startups. Verwacht geen Google-glijbanen en massagecabines, maar zo is Google zelf ook niet begonnen.

22tracks
22tracks
De muziekliefhebbers achter de online jukebox 22tracks zitten in een oude staalfabriek in Amsterdam, waar later een muziekacademie zat. Het pand is voorzien van vele geluidsdichte deuren, wat best prettig is, als je op een kantoor vol muziekliefhebbers zit.

eBuddy
eBuddy
eBuddy, het bedrijf achter de instant messaging service XMS, houdt kantoor in de binnenstad van Amsterdam. Er werken 28 nationaliteiten, die uitzicht hebben over de Keizersgracht.

Smart.pr
Smart.pr
Smart.pr, de startup die slimme online pr-tools maakt, is gevestigd in een pand aan het Rokin. Inclusief dakterras en een must-have tafelvoetbal.

PostPanic
PostPanic
Deze design- en animatiestudio is gevestigd aan de Amsterdamse Westerdoksdijk en is van binnen zeer strak ingericht. Met strakke meubels en vergaderruimten die er futuristisch uitzien.

Blendle
Blendle
De jonge startup die naam maakte door losse kranten- en tijdschriftartikelen per stuk aan te bieden, is gevestigd in de Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht. Nu ze 3 miljoen van The New York Times en Axel springer op hun rekening hebben gekregen, kan het zomaar zijn dat ze binnenkort een iets groter vertrek zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *