De vijf beste iWatch mockups

iWatch grove mockup
Apple houdt de kaken nog stijf op elkaar wat een mogelijke iWatch betreft, maar dat betekent niet dat het internet stil blijft zitten. Bekijk hier vijf opvallende iWatch mockups, in willekeurige volgorde.

5. SET Solution
Deze week zette SET Solution een video online die de geruchten over een mogelijke 2.5 inch iWatch in beeld brengt. Het resultaat is een relatief grote smartwatch, die vooral lijkt op een licht-gebogen iPhone voor om je pols. Zo is het homescreen gewoon een kleinere versie van degene die we al kennen van onze iPhone en iPad.
[gv data=”gL073OlHqfY”][/gv]

4. Nermin Hasanovic
De Nederlandse Nermin Hasanovic deed ook een poging om het design van de iWatch te voorspellen. Het design doet een beetje denken aan de Moto 360, al komt dit waarschijnlijk puur door het ronde design. Door het gebruik van herkenbare kleuren kun je gemakkelijk zien welke applicatie je aandacht vraagt.
iWatch Nederland

3. Thomas Bogner
Thomas Bogner, een Duitse student aan de Technische Hochschule Deggendorf, zegt zijn inspiratie deels te hebben gehaald uit de Nike Fuelband. Vervolgens voegde hij verschillende extra functies en apps toe die we kennen van Apple. In onderstaande GIF zie je de muziekspeler, berichten-applicatie en natuurlijk de klok.
iWatch concept

2. MMC Agency
Het Amerikaanse MMC Agency neemt het begrip Smartwatch wel erg breed. Zij knutselden een mockup in elkaar die zowel om je pols als om je nek gedragen kan worden. Het scherm van de iWatch kan dan ook op allerlei verschillende manieren aan je lichaam gehangen worden. Of dat aan de kraag van je shirt of de binnenzak van je jas is, maakt voor deze iWatch niet uit.
iWatch MMC Agency

1. Leonardo Zakour
Leonardo Zakour uit Duitsland pakt het allemaal iets chiquer aan. Als je deze pocketwatch (inclusief gouden ketting) uit je jaszak haalt zie je er in ieder geval erg interessant uit. Of het ook echt praktisch is, is weer een andere vraag.
Pocketwatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *