De vijf populairste Kickstarterprojecten op het moment

De vijf populairste Kickstarterprojecten op het moment
Heb je geld over? Lees dan verder…

1. Acteon Compression Packing Cubes
Waar je ook naar toe gaat voor een lange reis of voor een weekendje weg; genoeg ruimte is altijd fijn. Maar wat als je nou heel weinig ruimte hebt? De makers van deze Kickstarter hebben daar een oplossing voor bedacht.

En de oplossing is hartstikke simpel. Een compressie rugzak die kleding compact, georganiseerd en gevouwen houdt. Je hebt altijd genoeg ruimte, omdat er gebruik wordt gemaakt van een rits om de omvangrijke berg kleding platter te maken.

Je kunt al een Acteon Compression Packing Cube kopen voor $29!

2. SnapPower SwitchLight
Altijd al een nachtlampje willen hebben, maar kun je de juiste niet vinden? Kijk dan eens naar dit Kickstarterproject.

De SnapPower SwitchLight is lichtschakelaar met een LED-lampje onderin. Je kunt de schakelaar eenvoudig over je bestaande schakelaar plaatsen en je hebt een nachtlampje als je je normale lamp uitdoet.

Je kunt het lampje nu kopen voor $12 en dat is toch wel een koopje, aangezien LED-lampen 25 jaar kunnen meegaan.

3. Champions of Midgard: The Expansions
Dit spel is een bordspel met een Viking thema. Je speelt het spel met behulp van een dobbelsteen en probeert je eigen clan te beschermen tegen de dreiging van trollen, draugr en andere mythologische wezens. Door deze wezens te verslaan, verdien je glorie en gunstig je de goden. De speler met de meeste glorie wint het spel.

De makers van dit spel hebben in 2016 veel gepraat met spelers en kwamen met nieuwe ideeën, die ze nu willen crowdfunden via Kickstarter.

In de uitbreiding van het bordspel kun je onder andere een vijfde speler toevoegen. Er zijn ook nieuwe monsters, leiders en dobbelstenen.

Voor $20 heb je al een van de uitbreidingen van het spel.

4. The Terminator™: The Official Board Game
Mocht je nou heel erg van The Terminator houden, dan is dit bordspel echt iets voor jou.

The Terminator™: The Official Board Game is een asymmetrisch bordspel voor 2 tot 5 spelers, dat gespeeld wordt op twee borden. Het ene bord is van het jaar 1984 en het andere van 2029. Een speler neemt de controle over alle middelen van Skynet, waaronder Hunter Killer machines en Terminator cyborgs. De rest van de spelers zijn het menselijke verzet, die weerstand bieden tegen de machines.

Beiden borden hebben een andere focus, maar wat je in 1984 veranderd heeft gevolgen voor het 2029 bord.

Lijkt je dit interessant? Op de Kickstarterpagina kun je een gratis demo van het spel spelen, om te kijken of het echt iets voor je is. Je kunt het spel daarna aanschaffen voor $60.

5. Jack By Podo Labs
Over deze Kickstarter hebben we al eens eerder geschreven, maar het blijft gaaf!

Jack is als het ware een klein Bluetooth-apparaatje waarop je koptelefoons kunt aansluiten. Vervolgens verbind je dit apparaatje met je telefoon en hoeft de draad van je koptelefoon dus niet in je smartphone geplugd te zijn. Een fijn alternatief voor wie niet helemaal overtuigd is van de Apple Airpods.

Mocht je dit gadget willen hebben wees dan snel: je hebt nog maar 5 dagen om de Jack by Podo Laps voor $29 te kopen.

Eén reactie

  1. Bijna de switchlight gekocht, probleem is dat niet alle schakelaars worden ondersteund, of het is iig onduidelijk of mijne wel word ondersteund. Verder voor de mensen in NL, dat ding werkt op 110V dus die kun je overslaan.
    Wel een leuk concept en zal denk niet lang meer duren voor het overwaaid naar aliexpress:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *