De volgende Samsung Gear smartwatch wordt rond

Auteur: , 2 Reacties
Samsung-Gear-Rond

Steeds meer Android Wear smartwatches ruilen het vierkante design in voor een ronde, de nieuwe Samsung Gear is onderweg en lijkt ook mee te doen aan deze trend.

De website Android Central ontdekte een persbericht van Samsung, waarin duidelijk de nadruk ligt op een cirkelvormig scherm. Ook zijn er onderaan het bericht afbeeldingen te zien van apps van CNN en Yelp. Dat we de nieuwe Gear smartwatch spoedig te zien krijgen lijkt vrijwel zeker.

SDK vrijgegeven
Nog voor de officiële aankondiging besloot Samsung vandaag alvast de SDK voor ontwikkelaars vrij te geven, zodat onder meer bestaande Gear apps zich alvast klaar kunnen maken voor het nieuwe display. Met smartwatches als de LG G Watch R en Huawei Watch is het geen gek idee om ook voor een rond display te kiezen.

De Apple Watch ligt vanaf vandaag (in sommige landen) in de winkels, en er komt bovendien een nieuwe versie van Android Wear aan. Het lijkt er dus op dat we zeer binnenkort de nieuwe smartwatch van Samsung te zien krijgen.

Samsung-Gear2 reacties

Maar de nieuwe Samsung Smartwatch gaat geen Android wear draaien toch? Ik had begrepen dat de SDK voor Tizen is
@Donstil: Tizen en Android is allemaal één pot nat hier. Verschil tussen iOS en OS X kunnen ze je dan weer wel haarfijn uitleggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).