De werkende hoverboard is eindelijk hier!

De hoverboard is eindelijk realiteit geworden!
Eerst krijgen we te horen dat de zelfstrikkende Nikes uit Back To The Future realiteit worden, nu worden geconfronteerd met een werkend hoverboard en de belofte dat ‘ie eind dit jaar in de winkel ligt. Wat een tijden.

Uit het niets is er in de VS opeens een grote campagne gestart voor een werkend hoverboard. Althans, dat claimt HUVr, het zogenaamde bedrijf achter de vinding die in 1985 werd geïntroduceerd in de film Back To The Future. Er duiken op verschillende plekken filmpjes op waarin onder meer Tony Hawk, Moby en BTTF-acteur Christopher Lloyd de gadget aanprijzen. En zelfs even demonstreren. Want het werkt echt!!1

En ja, de filmpjes zijn best goed gemaakt.

[gv data=”A4vE_vpkr90″][/gv]
[gv data=”wqExe69CEg8″][/gv]

Op de site van HUVr wordt geclaimd dat ze in december 2014 beschikbaar komen. En wie niet teleurgesteld wil worden moet nu stoppen met lezen, want binnen 24 uur weten we al wie er achter deze hoax zit. Mashable weet vrijwel zeker dat de lolsite Funny or Die erachter zit, aan de hand van een online cv van een van de medewerkers van het filmpje. Busted! Ook is er een screenshot in omloop waarop een schaduw van een harnas-stellage te zien is.

Desalniettemin, dit is een erg fijne hoax.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *