Deadpool 2 komt eerder uit!

Ja, ik schrik er ook van
‘A fourth wall break inside a fourth wall break? That’s like, sixteen walls.’

Fox heeft de boel een beetje opgeschud, want onder andere Deadpool 2, Gambit en The New Mutants krijgen een nieuwe releasedatum, zo meldt Hollywood Reporter. Waarom? Omdat de monsterrelease van Solo: A Star Wars Story anders in de weg zou zitten. Dit is wat we over Deadpool 2 weten.

Jazeker, Fox plant strategisch in want Deadpool 2 zou in eerste instantie op 1 juni van dit jaar uitkomen. Omdat de Disney-Star Wars-film Solo op 25 mei uitkomt, is het daarentegen ongetwijfeld slim om die release (die wellicht zelfs The Last Jedi’s gigantische eerste weken kan verslaan) voor te blijven. Deadpool 2 staat nu gepland voor 18 mei aanstaande. Dat is op het moment van schrijven slechts zo’n 126 nachtjes slapen!

[gv data=”Z5ezsReZcxU”][/gv]

Aan de andere kant moeten fans van de Fox-superhelden dan weer een stuk langer wachten op The New Mutants. De horror-interpretatie van superheldentieners met onder andere Maisie Williams (Game of Thrones) en Anya Taylor-Joy (Split) zal namelijk verschoven worden van 13 april aanstaande, naar 22 februari 2019. Tot slot zal Gambit – de superheldenfilm over de gelijknamige held (gespeeld door Channing Tatum) – verschoven worden van 14 februari 2019 naar 7 juni 2019. Beide films zouden een andere releasedatum krijgen omdat ze anders tegelijkertijd met andere (op de X-Men gebaseerde) X-Men-films in de bios zouden zijn.

Daarnaast lijkt het nu voor eens en voor altijd duidelijk: ook Deadpool 2 zal 16 jaar en ouder worden. Na Disney’s overname van 20th Century Fox (het bedrijf dat onder andere de rechten van Deadpool en X-Men bezit) was het namelijk nog even onduidelijk of de grofgebekte superheld zou worden gecensureerd tot kindvriendelijke rauwdouwer.

Tot die tijd vind je in dit artikel wie er naast Ryan Reynolds nog meer schitteren in de aankomende hilarische actiekomedie. Ook kun je hier terecht voor de geweldige parodie op Bob Ross en gelijktijdige teaser voor de film en lees je hier alles over de aankomende spin-off-serie met onder andere Deadpool en Cable. Oh, en check hieronder de prachtige artwork van de aankomende film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *