Deadpool steekt de draak met snor Superman (trailer)

Auteur: , Geen reacties
Josh Brolin schopt spreekwoordelijk kont in Deadpool 2

Deadpool gaat er met een gestrekt been in.

Deadpool gaf het superheldengenre in 2016 een gigantische pets op de billen, want met keiharde actie, grove meta-humor en een superheld die eigenlijk alles behalve een held is, deed het zo’n beetje alles anders dan de gevestigde orde. Dat ook Deadpool 2 ontzettend onconventioneel en daarmee episch gaat worden, blijkt uit de promotie van de tweede film.

De onderstaande trailer is tweeledig. Enerzijds krijgen we ein-de-lijk een hoop van Cable te zien. Deze badass werd in de vorige trailer – een hilarische parodie op Bob Ross – al geteased, maar in deze trailer zien we hem in volle glorie.

Maar naast de onthulling van het brute personage steekt Deadpool ook een spreekwoordelijk mes tussen de ribben van Superman. De grap zal voor de meeste kijkers niet aankomen, maar low life cinefielen zoals ikzelf kregen een ware traktatie. In de trailer zien we Josh Brolin’s Cable met een groene arm; een mauw die later met computers tot mechanische arm wordt omgetoverd. Deadpool klaagt dat de CGI voor de film nog niet af is en haalt daarbij de snor van Superman aan.

Snor? Superman had toch helemaal geen snor in Justice League? Nou, vanwege reshoots (het opnieuw filmen van (aangepaste) scènes) moest acteur Henry Cavill na de opnameperiode terugkomen voor wat extra scènes. Het probleem? Hij had een snor laten staan voor een andere rol; een snor die hij niet af mocht scheren. Daarom werd de mustache voor de extra scènes met CGI weggewerkt. Dat leverde hilarisch slechte beelden op.

Pijnlijk... Zeer pijnlijk
Foto @Dana Schwartz/Twitter

Naast de korte maar pijnlijke sneer van Marvel’s superheld richting DC’s Superman zit de trailer vooral boordevol actie en humor. Actie met terugkerende karakters als Dopinder en Negasonic Teenage Warhead, maar ook met nieuwkomer Domino, en humor met… Deadpool natuurlijk. Op 18 mei komt Deadpool 2 wereldwijd uit dus op 17 mei zit ik om 00:00 uur in de bios!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).