Deadpool’s nieuwe trailer zit boordevol brute actie

Auteur: , Geen reacties
X Force go!

En er worden twee nieuwe personages geteased!

Tot dusver was het aanbod aan Deadpool 2’s trailers nog een beetje karig. Begrijp me niet verkeerd, de Bob Ross-parodie was hilarisch en de meta-humor uit de tweede trailer (met onder andere een stevige sneer richting DC’s Superman) was tevens zeer grappig. Nu krijgen we eindelijk meer te zien van de ‘serieuze’ kant van Deadpool.

Natuurlijk zou Deadpool Deadpool niet zijn als hij niet andere bekende franchises in de maling zou nemen. In de eerste film moesten onder andere Hugh Jackman (als Wolverine) en X-Men klappen incasseren en in het tweede deel uit de succesvolle franchise zullen de X-Men wederom onder vuur komen te liggen. Deadpool wil namelijk een superheldenteam oprichten genaamd X-Force. Klinkt een beetje te bekend Wade…

Over superheldenteams gesproken, deze trailer onthult een aangename verrassing. Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, Expendables) zal zich bij Deadpool voegen. Ook is er een dame te zien met een lasso waar stroom doorheen lijkt te gaan. Badass! Tot slot zien we de ‘merch with a mouth’ vooral heel veel slechteriken verpulveren, waaronder ninja-achtige gasten en kerels in een stripclub.

Deadpool 2 zou in eerste instantie begin juni uitkomen, maar na flinke verschuivingen in het schema van Fox en Disney mogen we nu al op 18 mei van Ryan Reynolds’ brute fratsen genieten.

Screen @20th Century FoxEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).