Deelt Samsung hier de looks van de Galaxy Note 8?

Samsung
Het lijkt er namelijk wel op.

Over een niet al te lange tijd is het zover. Dan komt Samsung met de Galaxy Note 8. Aan de hand van geruchten is al het één en ander bekend, ook over het uiterlijk van de phablet. Oneerbiedig kun je stellen dat het een grotere Galaxy S8 wordt qua design.

Vanuit Samsung is er officieel nog niets bekend over het nieuwe toestel. Logisch, ze houden hun lippen op elkaar tot de onthulling. Toch lijkt de Zuid-Koreaanse techgigant iets te hebben weggegeven van de nieuwe smartphone. Op de officiële Twitter-pagina van Samsung Exynos‏ deelde het bedrijf een plaatje. Exynos is de eigen processor van Samsung.

Het plaatje stelt dat de nieuwe Exynos 8895 processor in staat is om oneindige toepassingen uit te voeren. Naast de tekst is een render te zien van een nog niet uitgebracht toestel van Samsung. Men vermoedt dat dit de Galaxy Note 8 moet voorstellen. Mocht dit zo zijn, dan is het de eerste keer dat we officieel vanuit Samsung iets te zien krijgen van het nieuwe vlaggenschip.

Als we de laatste geruchten mogen geloven, dan kunnen we de Galaxy Note 8 in augustus gaan verwachten. 23 augustus om precies te zijn. Nog iets langer dan een maand wachten en dan is het vermoedelijk zover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *