Definitief: OnePlus 2 gepresenteerd op 27 juli

Definitief: OnePlus 2 gepresenteerd op 27 juli
We hebben de eerste details over de OnePlus 2 al te pakken, maar voor de definitieve onthulling zullen we nog even geduld moeten hebben. OnePlus komt namelijk op 27 juli met meer nieuws.

We weten al dat de OnePlus 2 voorzien wordt van een Qualcomm Snapdragon 810-processor en een USB Type-C aansluiting, maar daar blijft het tot op heden ook bij. OnePlus doet er immers alles aan om de aandacht over een langere periode vast te houden. Op 27 juli (28 juli, 02.00u ’s nachts voor ons) volgt de climax, want dan kun je in virtual reality kennis maken met het nieuwe toestel.

“In onze industrie lijkt eigenlijk elke productlancering op elkaar: een zaal vol mensen, een keynote, je kent het wel. Wij gaan het daarom anders doen en kiezen voor een VR-lancering, zodat het voelt alsof je zelf bij de presentatie aanwezig bent. Je kunt onze nieuwe telefoon zo op een totaal andere manier bekijken”, aldus OnePlus.

De OnePlus 2 zal in eerste instantie alleen verkrijgbaar zijn voor mensen met een invite, dus het kan nog even duren voor je er eentje in je broekzak hebt.

Eén reactie

  1. Iemand een idee of alle eigenaren van een oneplus 1 een invite krijgen toegestuurd? Of begint het hele spelletje weer opnieuw en zal iedereen fora in de gaten moeten houden voor de codes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *